Mit tegyek? Az állandó idegeskedéssel ártok a picinek :/
Mindenképpen kérj segítséget valakitől, ez nagyon durva dolog! A picinek valóban árthat, reggel hívd fel a védőnőt(akkor is keresheted ilyen üggyel, ha nincs rendelési ideje, ezzel nem szabad várni), ő szokott intézkedni ilyen esetekben, felveszi a kapcsolatot, és intéz neked anyaotthont, a pici érdekében mindenképpen menj el! Ha megbetegszik e miatt (márpedig nagyon súlyos agyi károsodást szenvedhet az idegességtől), csak mégjobban tönkremegy az életed, ne félj segítséget kérni.
Ne a neten keress, hanem az életben, ahol a probléma van.
Esetleg, ha van olyan barátod, akire számíthatsz ilyenkor, menj el hozzá, és tölts ott pár napot, míg kitaláljátok, mi legyen.
Gyámhatósághoz, családsegítőhöz fordulj, erre valók!!
Ne viseld ezt el, inkább ne foglalkozz vele.
Biztosan nem rosszat akar neked, csak gyenge ember.
találtam egy ilyet, remélem ez is segítség. ha beírod a googlebe az anyaotthon pl budapest, ki fog dobni nagyon sok mindent!
tényleg teljes szívemből kívánom, hogy rendeződjön a helyzetetek! veletek vagyok!! (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!