Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Az állandó idegesk...

Mit tegyek? Az állandó idegeskedéssel ártok a picinek :/

Figyelt kérdés
Anyám állandóan fenyeget meg lehord mindennek (ok nélkül)! Àllandòan velem kötekszik mert nincs neki kivel, lehord mindennek, hogy dögöljünk meg... Már nem bírom. Albérletbe menni csak később tudok a párommal mert várjuk a fizut. Elviselhetetlen ami itt folyik, már teljesen kikészültem, nagyon féltem a picit ert tudom, hogy ártok vele neki. Mit tudnék tenni? Kérlek segítsetek a tanácsaitokkal! Minden kedves hozzászòlòt meghallgatok, a rosszindulatúak kérem kíméljenek. Egy elkeseredett 14 hetes kismama vagyok. :( :( :(

2012. aug. 21. 23:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A nagyszülôk anyám részéről meghaltak a pàromnak csak anyukája van aki beteg sajnos ő nincs is magyarorszàgon. Én 18 vagyok a párom 20 éves. Jövőhònap 10-e körül jön a pénz, de az is nagyon kevés, de inkább úgy mint így! :(
2012. aug. 22. 00:16
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos meg kell próbálnod amit a többiek is mondtak, hogy engedd el a füled mellett amiket mond. Vagy még az anyaotthon is jó ötlet lehet, járj utána, hogy mi a feltétele. Találj ki valamit, de az idegeskedés nem vezet sehova és tényleg nem tesz jót a picinek. Ennek az időszaknak kéne lennie életed legszebb korszakának. Próbálj erre gondolni és ne foglalkozz anyukáddal!
2012. aug. 22. 00:22
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatásokat, próbálkozom elengedni csak nagyon nehéz, miközben éppen ez a célja, hogy ne legyen egészséges a picim meg hogy majd elvegyék tőlem mert hogy nincs semmim. :( :(
2012. aug. 22. 00:29
 14/23 anonim ***** válasza:
Mióta viselkedik így veled? A picit nem akarja? Pont rá lenne szükséged, hogy ne legyél "egyedül". Egyke vagy?
2012. aug. 22. 00:38
 15/23 anonim ***** válasza:

Mindenképpen kérj segítséget valakitől, ez nagyon durva dolog! A picinek valóban árthat, reggel hívd fel a védőnőt(akkor is keresheted ilyen üggyel, ha nincs rendelési ideje, ezzel nem szabad várni), ő szokott intézkedni ilyen esetekben, felveszi a kapcsolatot, és intéz neked anyaotthont, a pici érdekében mindenképpen menj el! Ha megbetegszik e miatt (márpedig nagyon súlyos agyi károsodást szenvedhet az idegességtől), csak mégjobban tönkremegy az életed, ne félj segítséget kérni.

Ne a neten keress, hanem az életben, ahol a probléma van.

Esetleg, ha van olyan barátod, akire számíthatsz ilyenkor, menj el hozzá, és tölts ott pár napot, míg kitaláljátok, mi legyen.

2012. aug. 22. 01:01
 16/23 anonim ***** válasza:

Gyámhatósághoz, családsegítőhöz fordulj, erre valók!!

Ne viseld ezt el, inkább ne foglalkozz vele.

Biztosan nem rosszat akar neked, csak gyenge ember.

2012. aug. 22. 07:10
 17/23 anonim ***** válasza:
költözz a barátnődhöz jobban járnálmint igy napi idegesség mert ez bizony árt a babának
2012. aug. 22. 08:08
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!! Azt hiszem neki is állok mindegyiknek keresni, próbálkozni és ami sikerül az lesz!! Bármi jó! Örülök, hogy vannak ilyen kedves emberek is akik megértenek! :) Mégegyszer köszönöm!!
2012. aug. 22. 09:33
 19/23 A kérdező kommentje:
Azt még megkérdezhetem, hogy aki tudja az leírná, hogy az anyaotthon az hogy működik?
2012. aug. 22. 09:48
 20/23 anonim ***** válasza:

találtam egy ilyet, remélem ez is segítség. ha beírod a googlebe az anyaotthon pl budapest, ki fog dobni nagyon sok mindent!

[link]

tényleg teljes szívemből kívánom, hogy rendeződjön a helyzetetek! veletek vagyok!! (első voltam)

2012. aug. 22. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!