Mit csináljak az állandó keményedés ellen?
Én amikor 2 hétre kórházba kerültem és voltak ott mások is keményedéssel, az egyik viziten az egyik szobatársam megkérdezte a dokit, hogy mit ajánl, mit lehet tenni keményedés ellen. Mondta, hogy orvosként nem mondhatna ilyet, de egy felest le lehet gurítani, az a legjobb.... Közben ahogy más anyukáktól hallottam, volt akinek az orvosa egy pohár bort ajánlott.
Amúgy a kórházban 24 órán át alkoholt kaptam én is intravénásan, úgy mentünk a vécére, mint Pista bácsi hazafelé a sarki kocsmából, a gurulós állványba kapaszkodtam hogy el ne essek. Nekem nem használt, én 24 óra után kaptam mást, de volt anyuka aki már 3-4 hete kapta az alkoholt. Mondta is, hogy röhej, hogy azt hallgatja az ember, hogy terhesen nem szabad inni, bekerül a kórházba, ott meg csövön tolják az alkoholt.
Az nem semmi:)! Kénytelen leszek megpróbálni valamit 1dl vörösbort naponta a magnézium mellé.
Az a baj h fekszem és úgy is simán bekeményedek, én már nem tudom mit lehetne tenni ellene!
Még az első vagyok: azért a dokiddal beszélj ha ennyit keményedsz. De jön is valami front, meg lehet hogy ez az időjárás sem kedvez... amikor én kórházba kerültem, akkor elsőként beraktak egy 6 ágyas kórterembe, ahol rajtam kívül egy néni volt, akit másnap hazaengedtek. 2 nap múlva meg tele lett minden ágy keményedő pocakos kismamával.
Azért a helyedben összeraknék egy kisebb tisztaságcsomagot szülésig, fogkefe, wc papír, stb...., sosem lehet tudni. Mert sokan voltak úgy, hogy csak vizsgálatra ugrottak be és ott tartották őket pár napig. Ne tudd meg hány anyukát hallottam magam mellett a telefonon keresztül irányítani a férjet, hogy hol van a körömreszelő, tiszta bugyi és hálóing. Az egyik majdnem szétrobbant az idegtől, a férje amit lehetett elrontott, hálóing helyett pólót vitt be és hasonlók.
Nekem szükség esetén egy korty konyakot rendelt el a doki...bevált :)
25 hkm
Természetesen a dokimmal is beszéltem, ő egyenlőre az ágynyugalmat rendelte el és magnéziumot, valamit az eddigi 4hetes látogatásból 3heteset csináltunk majd augusztus 22-én kell mennem!
A méhszájam zárt volt még 1hete, ma vettem észre h elég sokat keményedek, de lehet h a frontok is közrejátszanak!
De tényleg ki fogom próbálni az alkohol valamely formáját!!!
Én a 17. héttől keményedek, zárt maradtam, rengeteg magnéziumot szedtem/szedek (még egy hétig lehet :-) ), de ha már nagyon durva volt, egy pohár vörösbor szuper jól oldotta. Orvosi tanácsra :-)
Hogy fekszel egyébként? Mert ha félig hátradőlve (pl.tv nézés közben), az is okoz keményedést, figyeld a pózokat is, rá fogsz jönni, mi az, ami nem tesz jót!
Én is a fekvô pózt akartam írni, hogy figyeld, hogy jobb. Én most új magnézium készítményt kaptam, mert a 4x2 magneB6 nekem sem használt. Azóta sokkal jobb, nem keményedek állandóan.
Magnesolv-nak hívják. 2 zacsi granulátumot lehet meginni belôle, én 1-et osztok szét 2x-i alkalomra.
22hetes kismami
Nekem azt mondta a dokim, hogy 7-10 keményedés normális.
Na de ha állandónak mondható, vagyis sokáig tart, nem tudom, az 1nek számíthat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!