Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Az állandó idegesk...

Mit tegyek? Az állandó idegeskedéssel ártok a picinek :/

Figyelt kérdés
Anyám állandóan fenyeget meg lehord mindennek (ok nélkül)! Àllandòan velem kötekszik mert nincs neki kivel, lehord mindennek, hogy dögöljünk meg... Már nem bírom. Albérletbe menni csak később tudok a párommal mert várjuk a fizut. Elviselhetetlen ami itt folyik, már teljesen kikészültem, nagyon féltem a picit ert tudom, hogy ártok vele neki. Mit tudnék tenni? Kérlek segítsetek a tanácsaitokkal! Minden kedves hozzászòlòt meghallgatok, a rosszindulatúak kérem kíméljenek. Egy elkeseredett 14 hetes kismama vagyok. :( :( :(

2012. aug. 21. 23:07
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
A mertől lemaradt az m betű. Bocsi csak nem tudok belejavítani telefonròl.
2012. aug. 21. 23:10
 2/23 anonim ***** válasza:

párod szüleihez nem tudtok költözni erre az időre?

hát remélem jobbra fordul a sorsotok minél hamarabb!

2012. aug. 21. 23:29
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem tudunk mert nem Magyarországon laknak :(
2012. aug. 21. 23:31
 4/23 anonim ***** válasza:

esetleg ideiglenesen anyaotthon? (nem tudom ez hogy működik Mo.-n csak ez ugrott be)

1. voltam

2012. aug. 21. 23:34
 5/23 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, de az sem megy csak úgy olyan könnyen :(
2012. aug. 21. 23:37
 6/23 anonim ***** válasza:
Sajnállak, tudom milyen ez mi 300 km-re lakunk az anyósomtól, de ma is sikerült úgy felidegesítenie hogy a szívem a fülemben dobolt. Milyen lehet együtt lakni...? Csak azt tudom tanácsolni, hogy egyik füleden ki a másikon be. Annyit nem érdemel, hogy meghalljad! Mikor beszél figyelj befelé és mondogasd hogy lálálá-lálálá. Sétálj meg plázázz ha olyan helyen vagytok. Külön szoba biztos van, vonulj el és beszélgess itt a neten, én is szívesen beszélgetek veled ha gondolod:-) 10 hkm
2012. aug. 21. 23:48
 7/23 A kérdező kommentje:
A párom nem lakik itt, ő gyermekotthonba lakik. Nincs külön szoba, galéria van. :( De már tényleg nem bírom, most is azt gondolja hogy alszok és épp kibeszél telefonon össze-vissza hazudgàl ez is csak idegesít. Egy kétszínű féreg, yűlölöm szó szerint akármilyen szégyen is ez. De meg van rá az okom mert kicsi korom óta ezt csinálja és még így sem kímél :( Csúnya dolog ilyet gondolni de komolyan csak úgy lenne nyugodt az életem ha ő már nem lenne. Nagyon gonosz ember sajnos és szégyellem, hogy az anyám. Nem is értem minek szült meg... :'( :'( :'(
2012. aug. 21. 23:59
 8/23 A kérdező kommentje:
Csak egy nyugtat, hogy.mindebki megkapja Istentől azt amit érdemel, minden gonosz ember megszenvedik. :( :( Már a fejem is szétrobban, rosszul vagyok már a történtektől, itt sírok és nem tudom mi legyen :(
2012. aug. 22. 00:03
 9/23 A kérdező kommentje:
Ő meg csak ott röhögcsél. Hogy lehet ilyen egy anya?? Neki nincsen szíve? :'( Én soha nem tenném ezt a gyerekemmel! :(
2012. aug. 22. 00:05
 10/23 anonim ***** válasza:
Mikor kapod meg a fizut? Mennyit kell még kibírnod? Nagyszülőkhöz nem tudsz addig menni? Ismerős aki segítsen? Hány évesek vagytok?
2012. aug. 22. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!