Melyik hetben nöl nagyot a pocak? Hanyadik het körül
fordul ki a pocak?
Figyelt kérdés
25 hetes terhes vagyok,de nem iagzan van aza szep terhes pocim!:/A köldököm is ugyan olyan mint eddig!Mikor varhatok ezek a valtozasok?Elöre is köszönöm a valaszokat!:)
2012. aug. 18. 18:40
1/9 A kérdező kommentje:
hanyadik hettöl fordul ki a köldök?Bocsi elirtam!:)
2012. aug. 18. 18:41
2/9 anonim válasza:
35 hetes vagyok, de az én köldököm nem fordult ki, remélem nem is fog. Nem feltétlenül kell, hogy kiforduljon. Egyébként nekem az elmúlt 2-3 hétben nőtt sokat a hasam (103cm).
2012. aug. 18. 18:49
3/9 anonim válasza:
Ez egy 26 hetes képem, sajna nem látszik de itt már bőven kifordúlt...bőven hetekkel ez előtt....
szerintem olyan 22 hét után nagyon megugrik a pocakméret amúgy...
de van akinek később....a végére hidd el neked is nagy pocid lesz, ha nem akkor meg mázlista vagy :DDD
boldog baba várást!!!
2012. aug. 18. 18:49
4/9 anonim válasza:
Nekem nem fordult ki a köldököm szerencsére az első terhességemnél remélem most sem fog.Inkább el laposodott! Nekem is mindenki azt mondja kicsi a hasam..pff már unom..Lesz még nagyobb is:)
2012. aug. 18. 18:52
5/9 anonim válasza:
A 30. hét körül szokott "kifordulni" a köldök,de nem mindenkinél.
Ha nincs kifejezett terhes pocid,az nem baj,25 hetesen még "korai" is lenne,pláne ha az első gyerkőcödet várod.
Úgy a 28-30. hét után már mindenki látni fogja,hogy babát vársz! :-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,15hkm
2012. aug. 18. 18:52
6/9 anonim válasza:
Én épp ma töltöttem be a 36. hetet, de elég kicsi hasam van az átlaghoz képest. Az is az utóbbi két hétben lett látványosabb. Amikor kérdezik, hogy hol tartok, kivétel nélkül mindenki meglepődik. A "de kicsi a pocid ahhoz képest" kezdetű mondatoktól pedig már nekem is herótom van. Nem győzöm mondani, hogy minden vizsgálaton és uh-on rendben volt minden. Szépen, korához képest fejlődik a baba. Van, amikor már csak nyelek egyet és azt mondom: ez van, biztos ilyen alkat vagyok. Ja, és így sem a köldököm nincs kifordulva, és jelent meg csík a hasam közepén.
2012. aug. 18. 19:18
7/9 anonim válasza:
Utolsó! Nézd a jó oldalát!! Tuti nem lesz lógó bőr a hasadon ,szülés után hipp-hopp újra a régi leszel! Hidd el,semmivel nem jobb a nagy pocak- és az az után visszamaradt bőrtenger,amit csak egy plasztikai sebész hozhatna helyre!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv:3lnys,15hkm
2012. aug. 18. 19:22
8/9 anonim válasza:
25 hetes a baba,nagy a hasam is,meg is kérdezték már hogy csak nem tán ikrek?Hát én ettől vagyok rosszul.Nekem sajnos nem kicsi jutott.:( Legalább az emberek ne szólnának be.A köldököm nem fordult ki csak lapos,csíkom sincs.
2012. aug. 18. 23:07
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor mindednkinek valtozo!Köszönöm a valaszokat!Nagyon boldog babavarast mindenkinek!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!