Hányadik hétben látni már hogy nől a pocak? Tudna esetleg valaki képet is kuldeni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 21:35
1/9 anonim válasza:
Nekem csak az 5. hónapban kezdett el látványosan nőni,addig semmi sem látszott.
De sztem mindenkinél változó,főleg gondolom alkati kérdés is.
2/9 anonim válasza:
Nekem már 10-12 hetesen volt egy kis hasam!
36 hkm
3/9 anonim válasza:
20.hét,de akinek van egy kis feleslege akár hamarabb is...
4/9 anonim válasza:
Nekem is látszott már 10. hetesen, nekem pont azért mert kisportolt alkatom van, és már egy kis eltérésre is felfigyeltek a körülöttem levők:)
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok, attól is függ, hogy a babó hol helyezkedik el:)
6/9 anonim válasza:
kocka hassal indultam,csak a 18.héttől lehetett észrevenni.az izmok nagyon tartották a méhemet.előtte sztem csak a puffadás miatt lehet nagyobb.
7/9 anonim válasza:
Eros hasizomnal keson latszik es nem is lesz tul nagy.
Kockahassal indultam mindketszer, elso baba 25. het utan kezdett latszani, masodik baba 23. het korul.
8/9 anonim válasza:
16 hetes vagyok, mar egy honapja latszik. Nem volt izmos hasam, de vekony voltam.
9/9 anonim válasza:
Az első terhességemnél csak a 20. hét után látszott (ikerterhesség volt), most, hogy már egyszer jó nagyra kinyúlt a hasam, a 12. hétig sem nagyon tudtam titkolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!