Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes kismamák vannak fent?

Tkata81 kérdése:

12 hetes kismamák vannak fent?

Figyelt kérdés
Hétfőn léptem a 12. hétbe, 1 hete itthon fekszem, minimum a 14 hét végéig. Jó lenne olyanokkal beszélgetni, akik kb ugyanitt tartanak :)
2012. aug. 17. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia, én pont ma 11 hetes.

Mi történt , miért kell feküdnöd?

2012. aug. 17. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én szerdán léptem a 12.hétbe, nekem szerencsére nem kell feküdnöm, de nagyon kell vigyáznom magamra, a korom és a babák száma miatt. Veled mi a baj? Vigyázz magadra!
2012. aug. 17. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Én hétfőn töltöm be a 12. hetet. Jövőhéten megyek uh-ra. Visszereim miatt szeretnék kicsit többet pihenni, de nem tudok, 2,5 éveseim mellett.

Miért kell feküdnöd?

2012. aug. 17. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia+ Én vasárnap töltöm a 13. hetet. Miért kell feküdnöd?
2012. aug. 17. 18:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

De jó, ennyien vagytok!:) Köszi, hogy írtatok!

Hát 1,5 hete 3 napig görcsöltem a nospa és magne B6 mellett, és mivel nehezen sikerült a baba (4. inszemináció) az orvosom biztonsági fekvésre ítélt 3,5 hétre :(

már teljesen jól vagyok, nagyon mennék vissza munkába, de szept elejéig maradnom kell itthon. így hát fekszem szorgalmasan :)

2: Hány baba lesz???

Egyébként szerintetek a 12. hét után még lehet gond? Annyira féltem, még most sem merem elhinni, hogy Ő van nekünk, pedig már kicsit a hasam is nőtt és csüt láttam az UHon is :)

Akkor nektek is mostanában lesz 12 hetes UH? Én már nagyon kíváncsi vagyok rá, jövő csütörtökön megyek :)

2012. aug. 17. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok, és három:)
2012. aug. 20. 23:13
 7/8 A kérdező kommentje:
3as ikrek? az nagyon király :) természetes úton?
2012. aug. 21. 08:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, természetes úton, egy babát szerettünk volna még, hármat kaptunk helyette:)
2012. aug. 21. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!