Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elsö babánál milyen esély van...

Elsö babánál milyen esély van a gátvédelemre?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Van, az egyik barátnőmnek sikerült. 4 óra alatt meglett a baba. Orvostól is függ!
2012. aug. 15. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Orvostól függ. Másfél órát voltam a szülőszobán, előtte itthon folyt el a víz, és minimálisan repedtem, 1-2 öltést kaptam.

Látták, hogy tágulok szépen, nem vágtak, örök hálám ezért. A repedést meg mintha nem is lett volna, nem fájt, csak kicsit húzódott az öltés. Remélem a másodikkal is így vagy ennél jobban megy majd! :)

2012. aug. 15. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Kórház válogatja! Nekem kellett, de nem volt vészes!
2012. aug. 15. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Tényleg kórház, orvos és szülésznő függő. Nekem sikerült gátvédelemmel, de a szülésznőm végig olajjal tágított, segített. A dokit mondjuk 5 percet, ha láttam, de legalább nem esett nekem, hogy 'most akkor vágjunk'.

Ha előkészülsz (kb. 35. héttől gátmasszázs otthon), el tudod engedni magad szülésnél és nem görcsölsz rá, akkor simán sikerülhet!

2012. aug. 16. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pénztől függ, hogy kilátásban van e- orvosnak szülésznőnek. Ha igen, akkor te irányítasz mert választottad őket és megbeszélted velük és együttműködő vagy te is és ők is, viszont ha nem... Az osztály pontot kap a metszésre és mondjuk ha van fogadott akkor is veszélyes ha pl nagy a baba és nem vagy annyira együttműködő, mert sokkal rosszabb ha pl végbél felé repedsz spontán és utána mondjuk 2 évig nem tudod tartani a pukit... sajnos erre is van példa...
2012. aug. 16. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Sok esély van rá! Én is így szültem.

Ajánlom

[link]

[link]

2012. nov. 25. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!