Elsö babánál milyen esély van a gátvédelemre?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 16:45
1/6 anonim válasza:
Van, az egyik barátnőmnek sikerült. 4 óra alatt meglett a baba. Orvostól is függ!
2/6 anonim válasza:
Orvostól függ. Másfél órát voltam a szülőszobán, előtte itthon folyt el a víz, és minimálisan repedtem, 1-2 öltést kaptam.
Látták, hogy tágulok szépen, nem vágtak, örök hálám ezért. A repedést meg mintha nem is lett volna, nem fájt, csak kicsit húzódott az öltés. Remélem a másodikkal is így vagy ennél jobban megy majd! :)
3/6 anonim válasza:
Kórház válogatja! Nekem kellett, de nem volt vészes!
4/6 anonim válasza:
Tényleg kórház, orvos és szülésznő függő. Nekem sikerült gátvédelemmel, de a szülésznőm végig olajjal tágított, segített. A dokit mondjuk 5 percet, ha láttam, de legalább nem esett nekem, hogy 'most akkor vágjunk'.
Ha előkészülsz (kb. 35. héttől gátmasszázs otthon), el tudod engedni magad szülésnél és nem görcsölsz rá, akkor simán sikerülhet!
5/6 anonim válasza:
Szerintem meg pénztől függ, hogy kilátásban van e- orvosnak szülésznőnek. Ha igen, akkor te irányítasz mert választottad őket és megbeszélted velük és együttműködő vagy te is és ők is, viszont ha nem... Az osztály pontot kap a metszésre és mondjuk ha van fogadott akkor is veszélyes ha pl nagy a baba és nem vagy annyira együttműködő, mert sokkal rosszabb ha pl végbél felé repedsz spontán és utána mondjuk 2 évig nem tudod tartani a pukit... sajnos erre is van példa...
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!