Rh összeférhetetlenséget a terhesség alatti vizsgálatokal meg tudják állapítani? Vagy azt külön kell kérni hogy nézzék meg? Vagy ezt meg sem tudják állpítani terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 15:50
1/5 A kérdező kommentje:
az én vércsoportom 0 rh pozitív. itt azok a kismamák érintettebek akiknek rh negatív? vagy h van ez?
2012. aug. 15. 15:55
2/5 anonim válasza:
Igen, az összeférhetetlenség csak az Rh- nőket érinti.
3/5 anonim válasza:
Ha te nega vagy és apuka pozi, akkor van RH gubanc. Mi így voltunk, mivel én negás vagyok, apuka vérét is kérdezték, mindketten véradók vagyunk, mondtuk, ők pedig így álltak hozzá. Szülés után vérvétel a babától, apuka vérét örökölte, nekem adtak egy antiD szurit, és már várom a tesót :)
4/5 anonim válasza:
én rh negatív vagyok.
A mai világban már nincsen gond.Végig néznek a várandóság során,hogy a szervezeted termel e ellenanyagokat.
Ha a babád a te vércsoportodat örökli akkor nincsen semmi gond,ha nem akkor szülés után kapsz injekciót az ellenanyag termelődés ellen.
A te vércsoportodat ez nem érinti.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat
2012. aug. 15. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!