Nekem van, használom is! Olyan cseppet kap, amit anyatejjel kell összekeverni, így mindig leszoktam fejni egy napra valót!
Kell a mellszívóhoz, a cumikhoz, a cumisüveghez, ha használtok majd ilyeneket! Az első arany fülbevalóját is sterilizálnom kell :)
2012. aug. 15. 11:57
2/25 anonim válasza:
Nem! Felesleges! Kinevezel egy lábast,nagyobbat ami csak a picié és veszel a "Chicco"-nak van sterilizáló folyadéka 1 literes még forralni sem kell.Bár elmondanám,hogy még a fele sem fogyott el,mert valahogy ösztönből jött hogy kiforralom a dolgokat. Semeddig sem tart,ha meg szoptatod nagyon sok cuccot nem kell sterilizálni.
2012. aug. 15. 11:58
3/25 anonim válasza:
Volt érdems venni cumit és cumis üveget ki kell fözni belöle érdemes bezserzni nem nagy az ára
2012. aug. 15. 12:03
4/25 anonim válasza:
Ez megint olyan kényelmi szempont,nem rossz dolog de nem is szükséges.Mi tápszeresek voltunk,cumis üveg hegyek még is meg voltam nélküle.A cumis üveg melegítő is,hát annak sem vettem nagy hasznát,így utólag azt sem venném már meg,helyette hasznosabb dolgokat vennék.
2012. aug. 15. 12:08
5/25 anonim válasza:
Nem vettem, szerintem felesleges! Én is gondoltam rá, de pénzkidobás. Persze te majd eldöntöd kell-e vagy sem.
Én kineveztem egy lábast (új), azt telepakoltam cumisüveggel, cumival stb.(mit fertőtleníteni akarsz), hideg vízzel felöntöttem, raktam bele 1 dl citromlevet (hogy ne legyenek vízkövesek) és lefedtem, majd kb.6-10 percig hagytam forrni, elzártam, és pár perc múlva kivettem a dolgokat és hagytam megszáradni! Nem nagy dolog. Én is vettem Chicco fertőtlenítő folyadékot, de nem igazán használtam, csak a műanyag játékoknak. 9-10 hónaposan befejeztem a fertőtlenítést. Szóval nekem felesleges lett volna venni.
2012. aug. 15. 12:08
6/25 timszy25 válasza:
Nekem is van de még sose használtam.Én lábasba szoktam kifőzni a cuccokat.
2012. aug. 15. 12:10
7/25 anonim válasza:
Most nézem 6-29 000,- között van az ára, azért nem egy hű de olcsó dolog, ebből jó pár dolgot lehet venni a babának, ami tényleg szükséges dolog.
2012. aug. 15. 12:13
8/25 anonim válasza:
nekem mikrós van, lányaim tápszeresek voltak, rengeteg cumisüveget használtunk. Nálam bevállt. Szerintem várd meg, hogy csak szoptatod-e vagy fogsz majd használni cumisüvegeket is, mert pár darab miatt vagy csak egy mellszívóért nem biztos, hogy érdemes venned. Nézd ki előre a típust, később akár férjed is meg tudja venni, ha szükséges lez. Nekünk ilyen van: [link]
2012. aug. 15. 12:14
9/25 anonim válasza:
A Brendonból kaptam Anyától mikrós Philips sterilizálót. 5.290.- Ft volt. Egy tök új normál méretű fazék is van legalább 3.000.- Ft, a chicco folyadék 1.500.- - 2.000.- Ft, attól függően hol veszed. Sztem tökre megéri, mert csak betolod a mikróba és ennyi.
Nem tudom, hogy szükségünk lesz-e rá, de ha lesz tejem, akkor a mellszívóhoz kell, ha tápszerre lesz szükség, tök jó a cumikhoz.
2012. aug. 15. 12:20
10/25 anonim válasza:
Nekem nem volt, pedig tápszeres volt a lányom és 1 cumisüveg volt a tápszerre egy pedig a vízre.Kifőztem ezt a két cumisüveget és a játszócumiját naponta.Kisebb edénybe hamar felforr a víz és hamar kész voltam vele.Ha valamit venni szeretnél és szerintem jó dolog, (bár nem vettem, de gondolkoztam rajta) az amin a cumisüveget és tartozékait lehet szárítani, nem jut eszembe a neve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!