Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek van sterilizatorotok?

Nektek van sterilizatorotok?

Figyelt kérdés
Első babánk nem tudom hogy vegyek-e. Ti vettetek?mire kell amúgY?

2012. aug. 15. 11:48
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
76%
Nekem Avent-es van, és imádom:) első babás - nagy segítség, mert néha cumisüvegből kap tejcsit. Praktukus, nagyszerű és gyors megoldás, és a következő babámnak is jó lesz!
2012. aug. 15. 12:49
 12/25 anonim ***** válasza:
Elsonel sem volt, most a masodiknal sem lesz.
2012. aug. 15. 13:09
 13/25 anonim ***** válasza:
Nincs, két gyerekem van.
2012. aug. 15. 13:12
 14/25 anonim ***** válasza:
en nagyon hianyoltam a mikros sterilizalom, amikor elutaztam hosszabb idöre es nem fert be a böröndbe. Sokkal macerasabb kifözni az üvegeket. Ebbe meg bepakoltam lefekves elött bepakoltam, be a mikroba 8 percre es reggel vart a steril üveg
2012. aug. 15. 15:26
 15/25 anonim ***** válasza:

Vaterán 2-3e-ért már lehet venni, én nagyon szerettem. Ez tényleg inkább kényelmi szempont, én örültem, hogy volt/lesz.

De nem dől össze a világ, ha nem veszel, akkor sterilizálsz forralt vízzel fazékban. Én biztos veszek megint (előző sajna elromlott, az elektromos volt, Rossmannban vettem 3000.- -ért és közel 5 évet bírt!), mert az én életemet megkönnyítette, hogy csak beledobtam az elmosott dolgokat, vizet öntöttem bele, bekapcsolatm és 5 perc múlva már kész is volt. Lefedve pedig sterilen tartotta a dolgokat.

2012. aug. 15. 15:45
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon praktikus, első babánál is volt. Az idő pénz, és abból sokat megspórolsz, ha van ilyened. Persze akinek nincs, az feleslegesnek látja. (Ha nincs, persze akkor sincs tragédia, mert akkor jöhet a kifőzés.)Ha van rá keret, akkor miért ne könnyítenéd meg a dolgodat? Később eladhatod, ha nem kell.
2012. aug. 15. 16:44
 17/25 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Mi az hogy akinek nincs feleslegesnek tartja??? Nekem például van pénzem,és nem spórolok a gyereken,de ami felesleges az az is marad! Ez a bizniszről szól leginkább meg a kényelemről.Nekem tápszeres volt a babám nem vettem 20 cumisüveget csak 3-at ,nem volt sterilizátorom még is felnőtt.És inkább betettem a babakötvénybe annak van értelme.
2012. aug. 15. 17:46
 18/25 anonim ***** válasza:
66%
egyébként azon is érdemes elgondolkodni, hogy mikrót használtok...ugyanis köztudott, hogy a mikróhullám az ételt "élettelenné" teszi és rákkeltő is...akkor már inkább a hagyományos kifőzős módszer..
2012. aug. 15. 17:54
 19/25 anonim ***** válasza:
52%
Akkor ennyi erövel legzesfigyelöt se hasznaljunk az elektroszmog miatt.
2012. aug. 15. 18:26
 20/25 anonim ***** válasza:
76%

Kedves utolsó! Mi az hogy akinek nincs feleslegesnek tartja??? Nekem például van pénzem,és nem spórolok a gyereken,de ami felesleges az az is marad! Ez a bizniszről szól leginkább meg a kényelemről.

Ne haragudj, de ez provokáció? Nem tűnik föl mit írsz? Ugyan azt, mint én. Feleslegesnek tartod, nem veszel, mert te inkább az idődet töltöd a forralással, csűröléssel. Nincs ezzel semmi gond. Van aki ad a kényelemre, és kocsit vesz, van aki busszal jár. (lehet hogy lenne autóra pénze, de neki jó a busz is) Írtam is, hogy aki időt akar megspórolni, mert mondjuk drága az ideje, annak kiváló. Mint pl. nekem is. Közhelyeket tudok én is írni. Mire mondanád, hogy nem business? Írj már egyet.:) (ne vedd komolyan, részemről lezárt téma) A mikrót kisbabánál nem használnám én sem.

2012. aug. 15. 19:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!