Mi a tapasztalat? Ha az elsö babéval nehezen tágultatok akkor a másodiknál is?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 14:12
1/8 anonim válasza:
Nem saját, barátnőm esete. Az elsővel egyáltalán nem voltak fájásai, órákig szenvedtették, nem tágult sehova, mire császár lett a vége. A másodiknál meg azt mondtam minden tök gyorsan zajlott, talán 5óra se volt mindennel együtt. És természetes szülés lett.
2/8 anonim válasza:
nehezen tágultam,oxit kötöttek be,meg zuhant a szívhang, így rásegítettek kézzel a tágításhoz + infúzió és 5 óra alatt meglett a baba..
remélem most nem így lesz.
2 éves kislány anyukája és 28 hetes pocaklakóé :)
3/8 anonim válasza:
Nehéz első szülésem volt, oxis,kézzel tágítós,lassú. Másodjára gyorsan,könnyen szültem egy jóval nagyobb babát.
4/8 anonim válasza:
Én sajnos a másodiknál is lassan, kaptam oxit is pedig, első 12 óra alatt lett meg a második nyolc óra alatt.
5/8 anonim válasza:
Én az elsőnél semmit nem tágultam,kaptam epidurális érzéstelenítést,zuhant a szívhang,császár,10 óra vajúdás után.A másodiknál ugyanez volt,sajnos.
6/8 anonim válasza:
Az elsőnél fájásgyenge lettem, a másodiknál meg erősek voltak a fájások, csak nem sok hasznuk volt, nem tágultam rendesen, így mindkettőnél oxit kaptam. Ezt leszámítva viszonylag gyorsan zajlottak a szüléseim, ha összehasonlítom a barátnőkével, akkor könnyűnek modnanám mindkettőt:)
7/8 anonim válasza:
Nem, nekem a másodikkal sokkal gyorsabb volt. 5 óra az elsővel, 1 óra a másodikkal.
8/8 anonim válasza:
Az elsőnél többször kaptam oxitocint másodlagos fájásgyengeség miatt, nem tágultam ki eléggé, szanaszét szakadtam.
A másodiknál másik orvos, másik kórház, sokkal jobb lelki ráhangolódás segített és hagytak állni, hagytak beleguggolni a fájásokba!! Az elsőnél gépre voltam kötve és nem kelhettem fel, iszonyú volt. A második - 3 óra alatt intenzív fájásokkal, de könnyen, szépen, gátvédelemmel megszületett a majd 4 kilós fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!