Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanácstalan vagyok védőnő...

Tanácstalan vagyok védőnő ügyben, aki tud segítene?

Figyelt kérdés
Aki tud légyszi segítsen! 28 hetes kismama vagyok. Sajnos elég későn derült ki a terhességem, közben Pécsről Szigetszentmiklósra költöztem... Még nem voltam védőnőnél, tehát még kiskönyvem sincs, mert még nem döntöttem el hol szeretnék szülni. Ráadásul a családban szinte mindenki védőnő. Tudom, nem lehet szabadon választani, de a kiskönyvet bármelyik kiállíthatja nem? Légyszi segítsetek, az orvosom sem túl segítőkész, nekem meg olyan kínai ez az egész.
2009. júl. 22. 12:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki válaszolt. Hát tényleg nem egyszerű a helyzetem. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok már 20 hetes voltam. Tudom, hihetetlen, de semmi jele nem volt, meg is jött rendesen, ráadásul minden tesztem negatív lett. Az orvos azt mondta nem vagyok terhes. Aztán kb. 24 hetesen elmentem egy másik orvoshoz, aki nagyon leszúrt, bár igaza volt, de utána azért jólesett volna egy kis bátorítás, de egy kedves szava sem volt hozzám, és még segítőkésznek sem volt mondható. Ezzel csak azt érte el, hogy már rettegek elmenni orvoshoz, védőnőhöz... Pedig tudom, hogy most bele kell húznom, nagyon sürget az idő. Most már azt sem tudom kihez menjek. Nagyon el vagyok keseredve:(
2009. júl. 24. 12:14
 12/12 anonim válasza:

Hááááááááááát…….egyetértek, a te helyzeted nem egy egyszerű eset…..valóban!

Az még hagyján, hogy 20 hetesen veszed észre, hogy terhes vagy, ez megesik mással is, pedig már ekkor 4, de minimum 2 hete mozog „valami” a hasadban. Ráadásul a családodban – állításod szerint - szinte mindenki védőnő…..még a nagypapa is, gondolom. És mi van a családon belüli kommunikációval, vagy egyik védőnő családtagodnak sem tudod a telefonszámát???…. ez vagy kamu, vagy álmodsz. És hamarabb eljutsz a gyakorikerdesek.hu-ra , mint hogy beírd a google-ba: „védőnői szolgálat szigetszentmiklós” ….vagy hogy megcsörgesd valamelyik védőnő rokonod….hát ez egy óvodáshoz méltó viselkedés , na én nem blamálnám így magam. Látom, hogy majdnem 3 év eltelt a kérdésed feltevése óta, gondolom rég túl vagy a szülésen , nem is ezért írok, csak egy tanácsért: ha máskor kérdésed van – pl. hol találsz védőnőt, ki adja ki a kiskönyvet stb .(és tételezzük, hogy a családodban szinte mindenki védőnő) először talán hozzájuk fordulj. Feltételezem, hogy készséggel segítenek.

2012. ápr. 25. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!