Ti mit tennétek a helyemben? Anyós kérdés.
Te miért nem mész el hozzájuk? Azért egy baba elvesztése rettentően megviseli az embert. Én sem láttam szívesen terhes nőket, amikor velem is megtörtént.
Talán idő kell még neki, és talán neki meg az fáj, hogy te nem mész és nem érdeklődsz a hogylétéről.
Nalunk hasonlo a szitu csak sajnos a noveremmel.
Nekem mar van egy 3 eves fiam. Az O szuletese utan 1 evvel ment ferjhez a noverem es azota 4 vetelese volt :(
Most legutobb azt mondtak neki az orvosok,hogy nem valoszinu,hogy lehet babajuk.
Januar elejen kezdtunk probalkozni, akkor beszeltem a noveremmel(mindketten kulfoldon elunk de nem ugyanabba az orszagba) es kerdezte,hogy nekunk lesz-e masodik babank mostanaba? Mi nagyon jo visznyba voltunk ezert mondtam,hogy ez az elso probalkozos honapunk.
Januar vegen pozitivat teszteltem. Par nap mulva megint beszeltunk skypon es ugy dontottem,hogy elmondom neki nehogy egy masik csaladtagtol tudja meg.
Azota sem keresett meg pedig mar a 34.hetet toltom holnap(szeptember vegen szulok).
En az elejen teljesen megertettem,hogy nem akar velem beszelni,gondoltam,hogy nagyon fajhat neki. Ezert egy ideig nem kerestem. De mostanaba tobbszor irtam neki, direkt ugyhogy a fiamat meg a pocaklakot meg sem emlitettem de egyszeruen semmire se reagal.
En megertem Ot csak annyira hianyzik a noverem akivel mindig joba voltunk es akivel mindig mindent megbeszeltunk egymassal.
Sajnos ez van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!