Ha meglátsz egy fiatal várandós lányt/nőt, tudat alatt rögtön elítéled?
Elhiszem, hogy vannak lányok, akik 17-18-19 évesen is érettek az anyaságra, de azért valljuk be, ez ritka. Ráadásul egy ennyi idős lánynak milyen végzettsége lehet? Max érettségi..azzal hova fog elmenni dolgozni, ha a babóca 3 éves lett? Nem ítélem el őket, de elég nagy felelőtlenségnek tartom.
Arról nem is beszélve, hogy nem vagyok benne biztos, hogy egy fiatalkori szerelem kiállná ezeket a dolgokat, így én arra saccolnék, hogy apuka és anyuka előbb utóbb szétválnak, ami ugye nem túl nyerő ha már van egy bébi. Nekem max ilyen gondolataim vannak, de ez csak az én véleményem.
Szerintem teljesen ok ennyi idősen babát várni. Én nem gondolom, hogy a korai babázással el lenne vágva valaki élete, sőt!
Az őszülő anyukák inkább a megdöbbentőbbek, de sose lehet tudni nekem mit hoz a sors:) Anyukám 50 éves (jól néz ki) és állandóan megnézik a fiammal a kezében, biztosra veszik, hogy az ő gyereke. A legviccesebb, hogy akkor is az övének gondolják amikor ott vagyok mellette 100 kilósan ő meg 60 na vajon ki szülhetett mostanában??:)
Ez a kérdés tényleg minden héten előjön. Én megmondom őszintén sajnos először nem túl jó dolgok jutnak eszembe (tehát ezek amit előttem írtak) hogy ki fogja eltartani vajon, meg miért vágott bele ennyire fiatalon, meg még sajnálom is szegényt, mert azt hiszi a babavállalás csak rózsaszín felhőcske meg csupa szép és cuki dolog, aztán mikor majd éjszakákon át hónapokig nem alszik mert ordít a gyerek és neveletlen lesz meg hisztis akkor eszébe jut hogy hú én nem ezt a lovat akartam de akkor már nincs visszaút.
De igyekszem ezt a hozzáállásomat leküzdeni és másképp látni a dolgokat és másképp hozzáállni mert hiszen nem az én dolgom "ítélkezni" vagy bármi.
(tudom hogy le leszek pontozva de már nem érdekel)
A másik amit előttem írtak arra azért reagálnék: oké hogy lehet egyetemre járni baba mellett na de közben ki tart el??? Mert hogy baba IS meg egyetem IS meg munka IS ...hát ezt ne mesélje nekem senki hogy segítség meg minden nélkül sikerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!