Ebben van benne a kupon, 6. hónaptól lehet kiváltani
Tartalma: cumi, teafilter, újságok, 1 db pelus, popsikenőcs
2012. aug. 9. 14:29
5/14 anonim válasza:
nem a kórházban adnak vmit, mint régen?
2012. aug. 9. 14:30
6/14 anonim válasza:
A várandósat biztos nem. Én 1 hete váltottam ki, és a fenti dolgok voltak benne.
2012. aug. 9. 14:35
7/14 anonim válasza:
A védőnőnél kell kérni.
Van egy várandós csomag,plusz a szülésnél is kapunk egy csomagot.
2012. aug. 9. 14:38
8/14 anonim válasza:
Én nem kaptam várandósat, nem is tudtam h van.....:(
Bocs ha kérdezek, de a kórházi csomag után van még vmilyen csomag?
2012. aug. 9. 14:42
9/14 anonim válasza:
Én a védőnőtől másikat kaptam, nemis láttam felicitasosat. Írtam nekik e-mailt és visszaírt egy munkatársuk hogy írjam meg a címemet és kipostázzák a kiskönyvet. Kitöltöttem a kupont és a Brendonban beváltottam. Egy Mam start cumi, sudokrém termékminta, egy 1es pampers pelus és 5 filter mecsek baby tea volt benne, meg szórólapok és 2 újság: anyák lapja és babainfo magazin na meg a 2.könyv. A 3.könyvet elvileg a kórházban kapom majd meg de ha nem akkor majd megint írok nekik, és ebben a könyvben van a kisbaba csomag kuponja de abban nem tudom mik vannak, még nem tartok ott :-) 34heteske
2012. aug. 9. 17:05
10/14 anonim válasza:
Én a várandós csomagot a védőnőtől kaptam, abban volt egy mappa a sok iratnak, kiskönyvnek, egy két újság (Kismama),egy kuponfüzet valamint a Felicitas könyv 1. része (Várandós Mamák Tanácsadója). Ebben a kis könyvben van egy kupon, amit a 6. hónaptól lehet kiváltatni, ebben volt: egy db újszülött pampers pelenka, egy mam újszülött cumi, teák, egy sudocreme mini minta, újságok, szórólapok és a Felicitas könyv 2. része (Gyermekszületési tanácsadó). Majd szülés után a kórházban elvileg meg kellene kapnom a 3. csomagot. :)
Úgy tudom, ha nem kapod meg az első csomagot, akkor interneten a Felicitasnál lehet igényelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!