Kik és hogyan kapják meg a várandós (Felicitas) csomagot?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 14:14
11/14 anonim válasza:
Mondjuk nekem "picit" csalodas volt a csomag :)) Amugy benne van a kiskonyvben, hogy hoi lehet kivaltani. Es egy kep...hat a kapet oszd el 10-el es az van a csomagban. Mint azt feljebb leirtak. A leghasznosabb benne a 2. kiskonyv! De tenyleg! Azt olvason oda vissza!
12/14 anonim válasza:
Az első csomagot a védőnőtől kaptam, mikor bejelentkeztem nála. Abban a könyvben van egy kupon, amit ki kell tölteni és a könyvecskében benne vannak azok az üzletek, ahol ezt be lehet váltani. A második csomagot a babaüzletből kaptam, a harmadikat állítólag a kórházban kapom meg szülés után. A harmadik könyvecskében szintén lesz egy kupon, amit a gyermek 6 hónapos korától lehet megint beváltani szintén valamelyik hozzád közel eső babaüzletben.
13/14 anonim válasza:
szülés után kapod a kórházi csomagot és majd a hippes csomagokat lehet vele kiváltani,ha még van olyan.
3 éve volt,sőt akkor terhesség alatt 2 felicitas csomagot kaptunk és egy kórházit,utána a többit.
tehát már ebből is vettek el.
de a felicitas csomag azt tartalmazza amit az előzőekben már leírtak.
14/14 anonim válasza:
én kaptam az első csomagot a védőnőnél és most válthatom ki a következőt amit 4.hónaptól lehet kiváltani.Erről tud vki vmit mi van benne?Gyógyszertárban lehet kiváltani annak már utána néztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!