Mostanában váltott ki valaki, felicitas várandós csomagot?
Akkor megnézem én is amit kaptam, abban van-e! Ne haragudj a hülye kérdésért, de nekem ez akkor nem tűnt fel!
Köszönöm!
Nem volt hülye kérdés. :)
Második válaszólónak:köszi :)
2 pelus, teafilter, mini popsikrém minta, egy mam extra mini cumi. Azon felül csak papírok, de abból rengeteg. :)
Zárt zacsiban adják, így a cumi színe megjósolhatatlan, a fiam rózsaszín szívecskéset kapott, úgyhogy készülj fel rá, hogy talán az sem kerül használatba a rengeteg értékes minta mellett...
35 hkm
Bnőmmel egyszerre váltottuk ki, az egyik csomagban kék, a másikban rószaszín MAM újszülöttcumi volt, elcseréltük :)
ezen felül már amit leírtak.
a kh-ban is lehet majd kapni promóciós csomagot, de aki kitölti a szükséges kérdőívet előtte, azt később üldözni fogják a mindenféle szuperebbnél szuperebb ajánlatokkal. abban a csomiban sincs amúgy sok érdekes, babaetető műanyag kanál, meg kis kiszerelésű domestos, rengeteg szóróanyag...
majd ha meglesz a baba, akkor inkább a DM babaónuszt ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!