Debrecenben vagy Nyíregyházán vettetek át mostanában Felicitas csomagot? Mi volt benne?
Figyelt kérdés
Mert itt amiket olvastam eléggé eltérő ahhoz képest, hogy elvileg egységes lenne.2009. okt. 1. 20:28
1/5 anonim válasza:
Debrecenben úgy 2 hónapja vettem át a várandós csomagot: 1 Mam cumi, 4 filter Mecsek tea, Nivea intim lemosó, Nivea férfi spray (apura is gondoltak), Johnsons popsi kenőcs, Pempers pelus, Avent pohárka és rengeteg szórólap. Ezt emlékezetből írtam, szóval lehet valami kimaradt.
2/5 anonim válasza:
Hol lehet kapni a kupont? Hány hónapos kortól lehet átvenni?
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
Egyébként a védőnőnél tett első látogatáskor kapod meg a várandós mamák tanácsadóját és abban lehet kitölteni egy 'lapot' és a könyvben megadott helyeken beváltani a csomagra az utolsó trimeszterben.
2009. okt. 2. 02:43
4/5 anonim válasza:
Én úgy 18 hetes korban vettem át, a kutya sem kérdezte mennyi idős vagyok. ( de azért jól kitoltam a pocakomat, hogy jobban látszódjon)
Első voltam
5/5 anonim válasza:
Köszi, én már 26 hetes vagyok, de semmi kupont, meg csomagot nem kaptam a védőnőtől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!