Keresek 4D-s UH Debrecenben, vagy Nyíregyházán. Melyiket válasszam?
Az interneten már utána néztem, csak tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy mégis melyik a legjobb. Gondolok itt arra, hogy megnézik-e a babát rendesen, vagy valahol csak mozi van. Köszönöm a válaszokat előre is.
22 hetes kismama
szia. én nyíregyházi vagyok és mi a dr. Medve László magánklinikáján voltunk 4D ultrahangon és nagyon megvoltunk vele elégedve. Mindent alaposan átnéztek, 30 percesnek volt mondva a felvétel, hogy annyit csinálnak, de nekünk kereste a nemét és így 42 perc lett 12.000 ft.-ért.
Címe: Nyíregyháza Szegfű utca 25.
Telefon: 06-30-468-1741. itt lehet időpontot kérni.
Van honlapjuk is: [link]
Remélem segítettem. Minden jót.
Én a Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrumban voltam, és nagyon meg voltam velük elégedve. A szonográfus nagyon kedves és igen szakképzett.
A 4D ultrahang vizsgálatokra előzetes telefonegyeztetés alapján lehet jelentkezni.
Tel.: 30/403-1763
Cím: Debrecen-Nagyerdő, Weszprémy u.22.
Azt szeretném megtudni, hogy az NNC-ben a babamozi alatt narrátor vagy zenei aláfestés van?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!