Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik "elvileg"...

Kismamák, akik "elvileg" sokat híznak, mennyinél tartotok 30-as hetekben?

Figyelt kérdés

Az is írhat, aki sokat hízott, mennyinél tartott ezekben a hetekben?Mennyi ment le szüléssel, hogy áll most?

Köszönöm

2012. aug. 12. 22:06
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Az a vicc, hogy a fiúkkal zabáltam, sütit, csokit, mindent amit megkívántam, mégis ehhez képest "csak" 13 kilót híztam. Most nagyon odafigyelek, nincs nasi, normális reggeli-ebéd-vacsi, mégis jobban hízok. Ez van, majd lemegy! :)

2012. aug. 13. 12:09
 22/41 A kérdező kommentje:
Érdekes..lehet nem kéne figyelni?:))le fog bizony!!:)
2012. aug. 13. 13:57
 23/41 anonim ***** válasza:
Amúgy akik 20-30kg-t hiznak,azok vékonyak alapból eléggé.ÉS teszem azt ha valaki 50kg akármekkora magassághoz,a picinek szüksége van annyira,hogy 70kg legyen a test amiben él.Ezt megfigyeltem már,hogy azok hiznak ennyire nagyon sokat,akik nincsenek közel se a 70hez.Én ezért hiztam csak a terhesség előttihez képest még csak 2kg-t a 33.hétre,mert alapból se voltam kicsi.
2012. aug. 14. 06:53
 24/41 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, utolsó! igazad lehet, ezen már én is gondolkoztam. Én 53 kg-ról indultam, most tartok 67 kg-nál, és még biztos jön fel még pár kiló a hátralevő 5 hétben, és szerintem is meg kellett erősödnöm ahhoz, hogy kitudjam hordani a terhességet. Nem bánkódok a súlyom miatt, mert szerintem az első két hétben lemegy egyből 10 kg, mert sok a víz, az meg gyorsan távozik majd.

Üdv.: 34hkm

2012. aug. 14. 09:07
 25/41 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél 20 kg-ot szedtem össze. Mondta is az orvos, hogy ne dicsekedjek vele senkinek! :-)

Most várom a második babámat és hiába, hogy még csak az elején vagyok (6 hetes), ismét megkezdtem a falást. Szó szerint. Folyton éhes vagyok. Szerintem ez megint lesz majd egy 20-as. Egyébként engem mindig a szülésznő fenyegetett, hogy befektet diéta miatt. És lehet, tényleg a vékonyabbak híznak jobban. Bennem sem volt sose 60 kg-nál több. Ja, és az első gyerek után teljesen visszafogytam!

2012. aug. 15. 19:47
 26/41 A kérdező kommentje:
és mennyi idő alatt? hány centi vagy és hány éves?
2012. aug. 15. 22:48
 27/41 anonim ***** válasza:
170 cm. Az egész terhesség alatt jött fel a 20 kg. De már az első pillanattól kezdve kúsztak a kilók. :-)
2012. aug. 16. 04:25
 28/41 A kérdező kommentje:

és 60 ról indultál? mert én is 170/60 ról indultam.

és mennyi idő múlva ment le rólad?

2012. aug. 16. 09:15
 29/41 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom, mennyi idő alatt szabadultam meg a feleslegtől, de nem pár hónap alatt (persze a nagy része hamar lement). Nem is siettettem a dolgokat, így volt vagy 2 év, mire visszanyertem szülés előtti alakomat. Bár egy icipici pocak maradt úgy is, de szerintem az már sosem fog "befelé" fordulni! :-D
2012. aug. 16. 16:00
 30/41 A kérdező kommentje:
Hú akkor fel kell majd kötnöm a nadrágot mert én szeretném visszakapni a régi formáim és ruháimat!:)
2012. aug. 16. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!