Kismamák, akik "elvileg" sokat híznak, mennyinél tartotok 30-as hetekben?
Az is írhat, aki sokat hízott, mennyinél tartott ezekben a hetekben?Mennyi ment le szüléssel, hogy áll most?
Köszönöm
13-as vagyok
Az a vicc, hogy a fiúkkal zabáltam, sütit, csokit, mindent amit megkívántam, mégis ehhez képest "csak" 13 kilót híztam. Most nagyon odafigyelek, nincs nasi, normális reggeli-ebéd-vacsi, mégis jobban hízok. Ez van, majd lemegy! :)
4-es vagyok, utolsó! igazad lehet, ezen már én is gondolkoztam. Én 53 kg-ról indultam, most tartok 67 kg-nál, és még biztos jön fel még pár kiló a hátralevő 5 hétben, és szerintem is meg kellett erősödnöm ahhoz, hogy kitudjam hordani a terhességet. Nem bánkódok a súlyom miatt, mert szerintem az első két hétben lemegy egyből 10 kg, mert sok a víz, az meg gyorsan távozik majd.
Üdv.: 34hkm
Első terhességemnél 20 kg-ot szedtem össze. Mondta is az orvos, hogy ne dicsekedjek vele senkinek! :-)
Most várom a második babámat és hiába, hogy még csak az elején vagyok (6 hetes), ismét megkezdtem a falást. Szó szerint. Folyton éhes vagyok. Szerintem ez megint lesz majd egy 20-as. Egyébként engem mindig a szülésznő fenyegetett, hogy befektet diéta miatt. És lehet, tényleg a vékonyabbak híznak jobban. Bennem sem volt sose 60 kg-nál több. Ja, és az első gyerek után teljesen visszafogytam!
és 60 ról indultál? mert én is 170/60 ról indultam.
és mennyi idő múlva ment le rólad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!