27 hetes kismamák! Hogy vagytok? És hány kilóval kezdtetek és most mennyinél jártok?
Kicsit nehezen megy az alvás, azon kívül semmi panasz.
60kg-val kezdtem, 69 vagyok most. A babát a múlt héten 1100g-ra becsülték.
Te?
Én 77 kilóval kezdtem és most vagyok 87, vagyis +10 kilónál tartunk, a babát nem tudom mennyi.
Mivel 176 cm magas vagyok, mindig is kicsit erőteljesebb testalkatú voltam, így nem érzem, hogy túl sok lenne. Persze tudom, hogy utolsó időben csak jönnek majd a kilók...Pedig vigyázok mit eszek mégis ennyi, de ez van.
27,4 vagyok. Én is nehezen alszom, fáj a bordám alatt ha a bal oldalamon fekszem, pedig akaratlanul is átfordulok éjjel. Sokat is pisilek éjszaka, plusz még meg is vagyok fázva, és bedugul az orrom ha vízszintesbe fekszem...
A babát nem tudom mekkora, de kisfiú... :D
A cukros vérvétel jó lett szerencsére, jövőhéten szeretnék menni majd a dokimhoz megint vizsgálatra. 86 kg.-al kezdtem a terhességet, most 89 vagyok.
Zsu
Köszönöm! Két hete kínlódok az orrdugulással, már úgy fáj az orrom a sok fújkálástól...
A neve Botond lesz hosszas egyeztetés után... :)És nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!