27 hetes kismamák! Hogy vagytok? És hány kilóval
kezdtetek és most mennyinél jártok?
Én 27+4 vagyok, 77kg-val kezdtem, most vagyok kb. 83-84kg. Kislányom lesz, első baba. Amúgy jól vagyok, múlt héten sokat keményedtem, de már rendszeresen szedek magnéziumot, azóta elmúlt. Vasat kell szednem, mert kicsit vérszegény vagyok, erre allergiás lettem rá, most másmilyet szedek. Az orrom a terhesség eleje óta folyik, már megszoktam! Pisilni régen is legalább egyszer felkeltem ez nem változott! Simán tudok aludni is, még félhason is! Szóval én jól vagyok! Az elején sem volt se hányingerem se semmi bajom, mázlim van. Bár 3 év után jött össze, ez alatt szenvedtem eleget! Mindenkinek jó babavárást!
2012. febr. 9. 17:16
12/18 A kérdező kommentje:
a 17:16 Gratulálok hogy 3 év után összejött!!!elhiszem mi rossz lehetett hogy nem jön össze. Nekünk csak 4 hónapig nem jött össze de már bele voltam betegedve. Mindenkinek jó Babavárást!!!!És Sok egészséget!!!!
Én a második babámat várom, 49 kg-val kezdtem,most vagyok 58,jó nagy már a hasam /elso babánál nem volt ekkora és nem is híztam ennyit/.Alvással nincs gondom,viszont gyakran van gyomorégésem és két helyen visszeres lett a lábam.A szuléstol félek,mert az elso után nincsenek túl jo élményeim.
Ti készulodtok már /ruhák,kiságy,stb./?
2012. febr. 13. 14:33
Én 28+4 napos kismama vagyok. Most már jobban vagyok. Kb. 3 hete kezdett el fájni a jobb oldalam a hasam környékén, kiderült hogy a kicsi a húgyvezetékemen fekszik, így vesetágulatot okozott, ezáltal bacis lett a vizeletem. Antibiotikumot szedtem, remélem most már minden rendben van velünk. Amúgy a derékfájáson kívül jól vagyunk.
A túlzott aggodalomtól nem tudok szabadulni.
30. héten megyünk Uh-ra, már nagyon kváncsi vagyok hogy fejlődik a kisfiúnk! :)
2012. febr. 13. 15:20
Megint én vagyok. 11 kg-ot híztam...56-ról kezdtem és most 67 vagyok.
2012. febr. 13. 15:21
16/18 A kérdező kommentje:
Mi már megvettünk a legfontosabb dolgokat.baba ágy ,kocsi haza menős ruci.és ti?????
Én 26 hetes 2 napos vagyok, 60 kilóval kezdtem és most vagyok 71 kg, bár ehez meg 172 cm. Próbálok figyelni,h ne jöjjön már sok fel,de a kicsi az első. Nekünk kisfiú lesz és a 24 hetes alapján egy picit nagyobb is,mint az "előirt". Mi is majdnem 3 évig vártunk rá. Éjszakánként 2-szer kelek fel pisilni és nehezen alszom el. Csak háton tudok aludni,mert oldalt fekve a melleim miatt nem birok feküdni, C kosárból lett E,sajnos szét is repedt mind a kettő,pedig kenem. Gyomorsavam van,de az nem zavar annyira. Már nagyon várom,h itt legyen:)
2012. febr. 13. 16:54
18/18 anonim válasza:
Èn 27 hetes vagyok kicsit nehezen alszok ejszaka de azon kivül minden rendben van baba szepen fejlődik 61 kg keztem ès 70 kg vagyok most nálam is fiu lesz ès a neve is meg van Áron lesz 😊
2021. jún. 29. 13:11
Kapcsolódó kérdések: