Vetélés minden esetben abortusszal végződik?
Elvileg nem!
Én sajnos 4 hónapja veszítettem el a 2. babánkat, a 7. héten. Elkezdtem vérezni, bementünk, sajnos már nem lehetett segíteni, így missed ab. -al fejezték be a terhességet 2 nap múlva. A műtét előtt 2 napig itthon vérezgettem, és mivel valószínűleg itthon elment a baba, így a szövettan, semmit nem mutatott ki csak azt, hogy kevés magzati szövet volt a mintában...méhen kívüli volt a gyanú, de az vaklárma volt!
De gondolom, van olyan is, aki kitisztul, így nem kell műtét.
De szerintem jobb, ha inkább művi a beavatkozás, az biztosabb! Szóval nem tudom, pontosan mikor nem kell a műtét, mert én véreztem, és lehet ha a műtét előtt csinálnak uh-t, akkor elkerülhető lett volna a beavatkozás, de ez csak az én véleményem!
Szia!
Én éppen ebben a cipőben járok....20.a óta vérzek és tisztulok 19.én 6 hetes terhességet igazolt a doki 6,8 mm élő embrióval...Most vérzek és időnként alvadt vér jön belőlem...Doki azt mondta várhatunk...Ultrahanggal megnéz majd ha több vérlenne kórház...
Szia!
Nekem 9 hetesen állapították meg , hogy nem él már a babám, előjegyeztek műtétre, de előző este elindult itthon a spontán vetélés, másnap reggel bementünk a kórházba, megvizsgáltak és azt mondták ha nem lázasodok be akkor kontrollra menjek vissza. 7 napig véreztem és a kontrollon azt mondták minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!