Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 vetélés után mennyi az...

1 vetélés után mennyi az esélye, hogy mostani terhességem is azzal végzödik (amit nem szeretnék)?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 07:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Először is nagyon sajnálom!

Az, hogy volt egy vetélésed, egyáltalán nem jelenti, h a következő terhességed is ezzel végződik, ugyanolyan jók az esélyeid mint másnak.

Tavaly januárban volt egy vetélésem, márciusban már terhes voltam a kisfiammal, aki már 6 hónapos és egészséges.

Ezt csak azért írtam, hogy ne keseredj el, és pozitívan állj a dolgokhoz...bár tudom, h ez most nehéz!

Szép napot!

2011. jún. 29. 07:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
1 éve vetéltem, most 19 hetes babás vagyok, és van már 2 egészséges babám is. 1 vetélés nem jelent semmit, hiba csúszhatott a kicsi fejlődésébe, beteg lehetett azért ment el. Legközelebb nem így lesz.
2011. jún. 29. 08:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm is elvetélt és 4 hónapra rá megint teherbe esett most 6 hónapos kismama!:)
2011. jún. 29. 09:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

első terhesség esetén 5%

ha az utolsó terhesség élveszületéssel végződött 5%

ha mindegyik terhesség élveszületéssel végződött 4%

egy vetélés után 20%

két vetélés után 28%

három vetélés után 43%

abortusz után 6%

Született egy kisfiam,rá másfél évvel elvetéltem,majd a 4ik hónapban (amikor először próbálkoztunk) megfogant a babánk! Most vagyok a 23ik hétben!

2011. jún. 29. 09:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos másodszorra is sikerült elvetélnem. Ez idén történt 06.16-án a 12. terhességi héten.

Kívánom, hogy Neked sikerüljön. Ne éld át azt amit én!!!! Tarts be mindet utasítást amit a doki mondd! Ja és bármit észlelsz azonnal ügyelet, ne járj úgy mint én!!!!!

2011. jún. 29. 09:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ mitől vetéltél el, ha a baba rendellenessége/betegsége miatt, akkor nem nagyn valószínű, ha a Te betegséged miatt akkor valószínűbb, tudni kéne a vetélés okát, de 1 vetélés után még nem csinálnak semmit a dokik.

Én a 2.után mentem el 2 éve, mert fél éven belül 2x vetéltem el a 11 és 12.héten, azután kivizsgáltattam magam, kiderült h PCO-m van, alacsony a progeszteron szintem, pajzsmirigy alulműködésem van és II.típusú diabetesem...harmadjára gyógyszerekkel megmaradt, most 4,5 hónapos nagylány. :-)

2011. jún. 29. 10:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl. sárgatest-elégtelenség miatt történt és nem kapsz pótlást, akkor ugyanúgy megismétlődik, hiszen az ok fennáll. De egyáltalán nem tudni, mi volt az oka, ezért érdemes egy vérvizsgálatot csináltatni. Ha magzati oka volt, nagyon kicsi az esélye, hogy újra előfordul.
2011. jún. 29. 10:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem az én topikom, nem szeretném elvenni a kérdező kérdéseire a választ.

Kezelt pajzsmirigy-alulműködésem van, nincs PCOm, szedtem már a terhesség előtt Utrogestant a sárgatest miatt, az Inzulinrezisztenicámra is szedtem a gyógyszert. Mindent betartottam. A 10.hetes uh után barnázgattam, felhívtam a dokit, azt mondta a vizsgálattól van. Rá 2 hétre mentem és olyan volt a kis drágám, mint aki aludt csak nem vert a szíve.

2011. jún. 29. 11:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Előzőnek: És vizsgálták az okát? Mert ha magzati oka van, akkor sajnos gyógyszer mellett is meghalhat a baba.
2011. jún. 29. 11:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly májusban vetéltem el az első babával, októberbe lettem terhes megint, kaptam utrogestant. Bár végig feküdtem a terhességet, most itt szuszog mellettem a 2 hetes gyönyörű egészséges kisfiam. :)
2011. jún. 29. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!