30 évesen, első terhességem, amit alhasi fájdalom kísér, néha görcsök. Ugye ez nem a vetélés jele? Milyen szintű lehet ez, és milyen gyakori fájdogálás?
Hogy mennyi idős vagy??utolsó mensi első napjától számold s megkapod..ha rendszeres volt mensi...
Fájdogálás, lső időkben előfordul tágul a méh nyúlnak a szalagok, ha nem vérzel sztem nincs gond.
Megne b 6 ot szedsz rendesen?
sztem semmi baj akkor, szedd a magnéziumot::)
ne aggódj, nekem is fájt az elején, épp úgy mintha megjönne, aztán elmúlt, s jött a hányinger::)
Gratula a babához! Ne aggódj, nekem tökre mensis görcseim voltak a kimaradást követően kb. 2 hétig folyamatosan. Ez nem gond, ha nem kíséri vérzés és nagyon erős görcs.
Ne idegeskedj, az rosszabb, biztos nincs baj!
Minden jót!
Soha ne gondolj semmi rosszra mert amitől félünk az általában megtörténik. Én 29 éves vagyok és nekem is az első babám. Soha eszembe sem jutott hogy baja lehet. Már 37+2 vagyok és nagyon várom a szülést. A görcsölgetésről annyit hogy nekem a 11. héten volt és akkor egy kicsit megijedtem hogy elvetélek de a barátnőim felvilágosítottak róla hogy az normális.
Kellemes bébivárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!