A spontán vetélés milyen hatásoknak köszönhető? Mik azok a tényzők, dolgok, amitől valaki elvetél. Vagy van olyan aki direkt hasbarugatja magát? . Van olyan gyógyszer, vagy módszer amitől el lehet vetélni fájdalom mentesen?
Én úgy tudom, hogy a nagyon forró zuhany is vetéléshez vezethet. De ezt hallottam, állítólag az egyik csaj így vetélt el.
Nem rosszból, de ez egy csúnya téma :(
Ha mindenáron vetélni akarsz, menj abortuszra. Minden más módszerrel sokkal rosszabbul jársz.
Amúgy az életet minden gyilkolni akarja - és az élet külön-külön küzd meg mindennel, ha tud. Millió ok okozhat vetélést - de abban ne reménykedj (és ne is félj tőle), hogy majd magától elmegy a babád.
Régen lányok szoktak használni egyfajta mérget erre - szerencsére ma már ez kiment a divatból. Nagyon veszélyes.
akár lelki hatásra is elvetélhet az illető..
egyébként igen, létezik már abortusztabletta, angliában használják, de itthon még illegális.természetesen az sem olyan, hogy beveszem és hopp, meg is vagyok, hanem be kell feküdni a kórházba és megfigyelés alatt tartanak pár napig.
Szia, nekem ritkák a vérzéseim, ezért azt tanácsolták igyak cickafark fűt, én nem vetélésre használtam, csak hogy legyen menzim, elkezdtem inni egy nap két főzetzet, másnap is ittam egyet, és utána 15 percre rá megjött a vérzésem, pedig nem telt le a szokásos három hónap, csak másfél. A tea nélkül nem véreztem volna, mert csak barnázni szoktam, és most szabályosan locsogok. Ha zet iszod és terhes vagy tuti elvetélsz, de ez attól is függ mlyen előrehaladott állapotban vagy. Lehet nem vetélsz el csak meghal benned a gyerek, és emiatt lehet sose lehet majd babád, ha majd szeretnél, de az is lehet hogy hullamérgezést kapsz. ígyis ugyis műtétileg kell majd eltávolítani, hogy ne legyenek szövődmények, plusz kontroll. Ezt pedig nem lehet titokban tartani, főleg ha még nem vagy nagykorú, meg egy abortusz nem ingyenes.
És a lelkiismereted se lenne jó. Szerintem aki nem akar gyereket, az védekezzen, vagy ne szexeljen.
Nem akarlak kioktatni, de sok nő szeretne gyereket és nem lehet neki. Úgy vagyok vele ha becsúszna egy baba, amit évletlenségből kizártnak tartok, akkor mnidenképp megtartanám, pedig nem vagyok gazdag ember.
Nem szeretek ilyen tanácsokat adni, és a hülyeséghez aszisztálni, de vérzés az első egy két hónapban "segíthet" még, erer a legjobb megoldás a cickafarkfű tea, lefforrázott verziót használtam nem filtereset. Jobb mnit a gyógyszer vagy az ülőfürdő. Amúgy 160 forint a obltokban, rá van írva hátuljára a használati utasítás, gyógyszertárakban, drogériákban, herbáriában kaphatú. Nem fogják tudni mire kell neked, mert azt írja hogy felfázás ellen jó, és az emésztést is rendbeteszi, plusz gyulladás csökkentő. De ezer százalék hogy a vérzésed azonnal meg fog jönni, most ezzel próbálom beállítani rendszeresre a ciklusomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!