Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A spontán vetélés milyen...

A spontán vetélés milyen hatásoknak köszönhető? Mik azok a tényzők, dolgok, amitől valaki elvetél. Vagy van olyan aki direkt hasbarugatja magát? . Van olyan gyógyszer, vagy módszer amitől el lehet vetélni fájdalom mentesen?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyetlen gyógynövény van, amit szülés beindítására is használtak régen, de gondolhatjátok, hogy az nem kapható csak úgy, hogy megveszem, lefőzöm teának és megiszom. Csak orvosi ellenőrzés alatt! Az pedig nem a Kakukkfű tea, nem is Oregánó, nem Cickafark, hanem teljesen más.

Viszont az igaz, hogy van nagyon sok olyan gyógynövény, amit teljesen más célokra használnak, pl. Macskagyökér teát nyugtató hatása miatt használják nagyon sokan, vagy elalvás előtt. Csak a mellékhatásai és figyelmeztetések között ott van, hogy terhes nők számára nem ajánlott, mert méhösszehúzódásokat válthat ki, aminek következtében elmehet a baba. De általában ezek a dózisok, amik vetélést váltatnának ki, olyan nagyok, hogy annál már "jobban megéri" egy abortusz.

2011. ápr. 26. 12:32
 12/17 anonim válasza:
27%

A kis baba soha nem tehet arról, hogy megszületne!!!!!

Neked és a kedves szex társadnak kéne több eszeteknek lennie, ha már nem akartok gyereket.. Tudod mások azért küzdenek, hogy legyen kis babájuk, míg te megölöd azt a kis magzatot.. Én soha nem öltem volna meg, mégcsak egy pillanatig sem fordult meg a fejemben,de mivel nem tudtam, hogy babát várok... elmentem a tengerpartra, ahol hideg volt a víz... és elvetéltem .. átéltem.. ne akard megtapasztalni,hogy milyen érzés... csupa jó indulatból mondom!... Azóta se tudtam feldolgozni! ..

2013. ápr. 12. 09:45
 13/17 anonim válasza:
100%

Kedves 12/12!

Tudom, hogy ez egy regi poszt, de te is csak kesobb irtal amugy is..

Mielott itelkeznel emberek felett gondolkozz el azon, hogy nem mindenki felelotlen, csak van, hogy baleset tortenik!

Az meg hogy MASOK gyereket akarnak az egyaltalan nem relevans. Szuljon gyereket szolidaritasbol, vagy mi??

Ez most olyan, mintha azt mondanam, hogy en panelban lakom, ergo nem lehet kutyam, pedig imadom oket, de neked hazad van, uh tartsal kutyat..

2015. febr. 21. 18:10
 14/17 norbyka28 válasza:
Az egyik ismerősöm vett egy csomag cickafark teát és napi 5 adagot ivott és képzeljétek el hogy semmi nem történt semmi menzes és semmi elvetélés pedig terhes az illető már 4. hétben van és nem akarja megtartani de orvoshoz sem akar menni . tehát a cickafark sem a legjobb
2015. júl. 19. 21:03
 15/17 anonim válasza:
100%

Tudom,hogy nagyon régi kiírás,de ha netalán erre tévedne egy bajba jutott... Vörösbor + forrófűrdő,emelések(kemény fizikai munka).Csalán(méregtelenít)vagy cickafarkt tea (vágott,nem fillteres).

Lehet lepontozni,és álszenteskedni!

2016. máj. 16. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Terhes vagyok, meg nem is, embrió nincs csak petezsák meg szikhólyag, de a doki nem akar műteni azt mondja várjuk meg, h magától beinduljon engem ezért érdekelt volna egy jó tipp.
2017. aug. 17. 17:22
 17/17 anonim válasza:
Előrehaladott terhesség esetén is beválhat?
2021. nov. 3. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!