Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhes vagyok? Lsz irjatok.

Lehet terhes vagyok? Lsz irjatok.

Figyelt kérdés
Három napig rózsaszínes barnás folyásom volt.A mai napra elmúlt.Menstruáció elött nyolc nappal kezdődött.Az utolsó napon a köldököm alatt szúró fájdalmat éreztem,szerencsére ez már elmult.Lehet kisbabám lesz?Esetleg valami mást jelent?Vagy beágyazódás volt?

2012. aug. 12. 14:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Valahogy megpróbálom :) csak aggódok.Szerinted a leírtak ugye a terhességre utalnak?
2012. aug. 13. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
na mi lett?
2012. aug. 14. 18:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem csináltam még tesztet,várok még vele.
2012. aug. 14. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehetséges. Nekem semmi tünetem nem volt, egyszerűen megérzés volt a szívem mélyén. Nagyon sok idő próbálkozás után tudtam, hogy na most jött a baba :) Nekem alapból késős volt a menszeszem 8-9 napokat késett mindig, és a 10 nap késés után csináltam tesztet. Reménykedtem és vártam... És nicsak! :) Türelem, babát terem :P Melyik nap kéne megjönnie pontosan? :)
2012. aug. 14. 21:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Péntekre nem várom
2012. aug. 15. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Na akkor ha nincs semmi, hétfőn reggel csinálj tesztet :)
2012. aug. 15. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!