Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhes vagyok? Lsz irjatok.

Lehet terhes vagyok? Lsz irjatok.

Figyelt kérdés
Három napig rózsaszínes barnás folyásom volt.A mai napra elmúlt.Menstruáció elött nyolc nappal kezdődött.Az utolsó napon a köldököm alatt szúró fájdalmat éreztem,szerencsére ez már elmult.Lehet kisbabám lesz?Esetleg valami mást jelent?Vagy beágyazódás volt?

2012. aug. 12. 14:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

szerintem tesztelj, az bisztosat mond, míg mi csak találgatni tudunk :(

ha teszteltél, írd meg mi lett.

szorítok neked, hogy Babás legyél! :)

2012. aug. 12. 15:35
 2/16 A kérdező kommentje:
Még öt nap van a menstruációig,nem hiszem,hogy ilyen hamar kimutatná bármelyik.Vagy esetleg a 10es érzékenységű?
2012. aug. 12. 15:44
 3/16 anonim ***** válasza:

Amikor peteeresed van, es a tuszo megreped a pete korul, az okozhat enyhe verzest (igazabol ilyen barnas folyasszeruseget) es a tuszorepedes maga okozhat kisebb fajdalmat, gorcsot is.

Szoval amit ereztel lehetett a peteeres is. Nem mindig lehet erezni, de ha valaki foglalkozik vele es jobban figyel a testere, es arra, hogy mi tortenik, tortenhet odabent, akkor meg lehet erezni.

Tuszoeres utan 10-12 nappal tesztelhetsz!

Drukkolok!

2012. aug. 12. 15:53
 4/16 A kérdező kommentje:
Én a peteérést szoktam érezni.Az már volt :-) Ezért gondolom,hogy talán ezek a beágyazódás miatt lehetnek...A peteérés után 12nappal csináljam a tesztet akkor?De szerintetek lehetek babás?
2012. aug. 12. 16:00
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha erzed a peteerest, akkor lehetett beagyazodas termeszetesen.

Olvasd el ezt a cikket:

[link]

Hulye neve van az oldalnak, de nagyon hasznos es erdekes dolgokat lehet rajta talalni.

Es a teszt:

megtermekenyules utan 7-12 nappal van beagyazodas, a HCG hormon, amit a teszt kimutat a beagyazodastol kezd el termelodni. A teszt a 2 napos beagyazodast elmeletileg mar kimutatja.

De mivel nem mindenki tudja mikor volt a beagyazodast ezert szoktak azt mondani, hogy a leghamarabb idopont a nem vart elott 2 nappal, ami persze lehet a nem var utan is.

Sok sikert!

2012. aug. 12. 16:08
 6/16 A kérdező kommentje:
:-) csak érdekelne,hogy akiknek volt ilyen folyása mi volt a végén.Mit tapasztaltak stb.
2012. aug. 12. 16:50
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg azt a pár napot míg megkellene jönnie. :) Ha nem jön meg, akkor várj 1-2 napot és utána csinálj egy tesztet :) Ne siesd el, jobb lesz egy pozi tesztet látni :D
2012. aug. 13. 10:55
 8/16 A kérdező kommentje:
Vettem azért három tesztet. Annyira nehéz várni :(
2012. aug. 13. 16:09
 9/16 anonim ***** válasza:
pedig hidd el megéri :) :) gondolj arra mit látnálsz szivesebben :)
2012. aug. 13. 16:26
 10/16 anonim ***** válasza:
látnál*** :)
2012. aug. 13. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!