Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lehetek? Írjatok!

Naribaba kérdése:

Terhes lehetek? Írjatok!

Figyelt kérdés

Tüneteim: egész nap 36,8-as hő ébredéstől, állandó átlátszó-fehéres folyás (nem gyulladástól), derékfájás, 3 napos késés, időnként szédülés.

A teszt tegnap du. negatív lett (Lily)

Eddig 28 napra pontosan megjött most a 31-en semmi jele.

2011. jan. 10. 13:16
 1/10 A kérdező kommentje:
ja és még annyi h szúrkál a hasam, nem fáj nem görcs, csak szúrkál, a bal petefészkem ahol a peteérés volt, illetve a méhem
2011. jan. 10. 13:21
 2/10 anonim ***** válasza:

passz. gyanús, de a teszt 3 nap után nekem már du. + volt.

Holnap csinálj egyet elsőből.

Amúgy lehet.

2011. jan. 10. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon babagyanús! Én csinálnék egy tesztet reggeli vizeletből!
2011. jan. 10. 13:27
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi a választ. Ti voltatok már terhesek? Folyás volt? Milyen tüneteitek voltak? Mert mensi előtt szárazság van, nem? Bocs bután fogalmaztam.

Nem merek tesztelni félek a csalódástól, de ez a bizonytalanság se jobb...

Egyébként a párommal babát szeretnénk.

2011. jan. 10. 13:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem krémes folyásom volt.
2011. jan. 10. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló tüneteim voltak. Kb. 5 nap késés után lett erős két csík a teszt. De tényleg a reggeli első vizeletből tesztelj, mert abban a legnagyobb a hcg koncentráció.
2011. jan. 10. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Második vagyok,igen voltam terhes kétszer is (második terhességem vetéléssel végződött).Tünetem elsőnél:hasszúrkák voltak semmi más! Másodiknál,mindjárt megjön érzés. Folyás nem volt,illetve 3-4hetesen kezdődött!
2011. jan. 10. 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Pár napos késésnél már pozitívnak kellene lennie a tesztnek. De kérdésedre a válasz, persze, lehetsz terhes. Lehet, későn volt a peteérésed. Próbálj tesztelni holnap-holnapután reggel, hátha.

Nekem ugyanazok a tünetek voltak teljesen, mint máskor is a menzesz előtt, semmiben nem különbözött. Ellenben a tesztek már jóval (4 nap) a nem várt előtt pozitívak voltak, a kevésbé érzékenyek pedig a nem várt első napján. Én ebből tudtam, tüneteket direkt nem figyeltem, mert tudtam, hogy azok nem biztosak.

2011. jan. 10. 18:13
 9/10 A kérdező kommentje:
17:18 as nagyon sajnálom a vetélést :(
2011. jan. 11. 14:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek.

Hát nem jött meg, de délelőtt volt egy kis minimális rózsaszín váladék.Nekem ez eddig mensi előtt nem volt jellemző, de eddig a késés se.Szóval meglátjuk mi lesz.

2011. jan. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!