Terhes lehetek? Írjatok!
Tüneteim: egész nap 36,8-as hő ébredéstől, állandó átlátszó-fehéres folyás (nem gyulladástól), derékfájás, 3 napos késés, időnként szédülés.
A teszt tegnap du. negatív lett (Lily)
Eddig 28 napra pontosan megjött most a 31-en semmi jele.
passz. gyanús, de a teszt 3 nap után nekem már du. + volt.
Holnap csinálj egyet elsőből.
Amúgy lehet.
köszi a választ. Ti voltatok már terhesek? Folyás volt? Milyen tüneteitek voltak? Mert mensi előtt szárazság van, nem? Bocs bután fogalmaztam.
Nem merek tesztelni félek a csalódástól, de ez a bizonytalanság se jobb...
Egyébként a párommal babát szeretnénk.
Pár napos késésnél már pozitívnak kellene lennie a tesztnek. De kérdésedre a válasz, persze, lehetsz terhes. Lehet, későn volt a peteérésed. Próbálj tesztelni holnap-holnapután reggel, hátha.
Nekem ugyanazok a tünetek voltak teljesen, mint máskor is a menzesz előtt, semmiben nem különbözött. Ellenben a tesztek már jóval (4 nap) a nem várt előtt pozitívak voltak, a kevésbé érzékenyek pedig a nem várt első napján. Én ebből tudtam, tüneteket direkt nem figyeltem, mert tudtam, hogy azok nem biztosak.
Köszi a választ mindenkinek.
Hát nem jött meg, de délelőtt volt egy kis minimális rózsaszín váladék.Nekem ez eddig mensi előtt nem volt jellemző, de eddig a késés se.Szóval meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!