Terhes lehetek? Többi lent. Kérlek irjatok!
Együtt voltunk a barátommal. Nem az első alkalom volt! Védekeztünk mindig gumival... azaz csináltuk úgy is h gumi nélkül de nem ment el bennem és az előváladékában elvben nincs sperma mert akkor előző kapcsolataiban már előfordult volna a gyerek...
Múltkor negyedikén jött meg és általában 23 napos a ciklusom tehát 29-30-án kéne megjöjjön... de negyedikéig is eltolodhat mert szokott...
Ideges vagyok kicsit mert anyám is izél miatta és belémülteti a félelmet...
A csipöm körül szokott fájni mielött megjön egy héttel... most azelött fájt h együtt letünk volna szal számitotam arrah lesz de nem lett... dem ost megint fáj a ott és a hasamban is érzem h oylan mintha most jönne meg...
Plusz a fehérfolyásom is elég fura azaz alig van az eddigiekhez képet...
Kérlek irjatok... mormális válaszokat !
És a csipőm kö
Tévedsz!!! Az elváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat! Olvass csak utána...nem egy nő esett már így teherbe!
"előző kapcsolataiban már előfordult volna a gyerek"
igen, ezt úgy hívják, hogy mázli-és egy jó nagy felelőtlenség!!!!!
Ha nem jön meg tesztelj!
Talán azért mert hátha van valaki aki értelmeset mond ahelyet h lehurrogna...
Meg kis megnyugvást is keresek... teszt lesz nem kell aggodni meg még simán megjöhet mert irtam h mikorig jöhet meg simán...
Nem felvágásképpen de elégé tisztában vagyok a dolgokkal nem vagyok kis csitri... tény h ha gumi nélkül csináljuk ugy h csak egy kicsit utána meg gumival folytatjuk van kockázat tudom jól... csak egyszer vagy kétszer fordult elő... tudom h rögtön klet volna ő is én is de akkor csak ugy jött...
De visszatérve szeretnék pl olyanokat is hallani akik már szültek és tudják h pl mikor jönek a rosszullétek meg h a fehérfolyás izélhet e...
Plusz simán lehet az h még nem biztos h beáltt mert 22 éves korig vég rakoncátlankodhat...
Ha a kinyiratás alat az abortuszt érted... hát sajnos muszály... még tanulok a párom is és nem akarunk még... teszt lesz...
Életképesek lehetnek oké.. de olyan kis mennyiségben h azt meg kinyifanthatja a nő védőrendszere xD
De azéert köszönöm a rendes válaszokat...
És bocsi h ilyen helytelenül irok de sietek xD
Ja meg utána fürdésnél ahogy tudtam kimostam magam... szal ami a hüvelyemben maradt annak kb szerintem kappecka xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!