Lehetek ez esetben terhes? Léci írjatok, nagyon aggódom! [lent]
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, rendesen, minden nap, és tudom, hogy véd a 7 napos szünetben is. Kb egy hónapja sikerült a szünetben "egymásba gabalyodnunk" párommal (utolsó bogyót vettem be aznap), utána rendesen meg is jött, el is múlt. Most mégis olyan hülye érzésem van. Egy hét múlva szombaton kéne megjönnie. Van mellfeszülésem, ami nem szokatlan, mert szokott lenni. Van egy kis folyásom, színtelen, szagtalan, nem csíp, nem ég, szóval semmi komoly, ami ugyancsak elvileg megszokott. Viszont tegnap este elkezdett fájni az alhasam, és ez aggaszt kicsit. Lehetek esetleg terhes? Vagy ez is normális tabi szedése mellet, egy héttel megjövetel előtt?2009. dec. 26. 16:53
1/9 anonim válasza:
A tabletta véd,nyugi.Behergelted magad,lazíts már:)
2/9 anonim válasza:
A terhességnek nincs esélye, de lehet, hogy felfáztál, és amiatt fáj a hasad.
3/9 A kérdező kommentje:
párom is ezt mondta, hogy telebeszélem a saját fejem, szóval higgadjak le :)
2009. dec. 26. 17:25
4/9 anonim válasza:
Nincs gond! A fogamzásgátló véd. Én is 7 évig szedtem és soha semmi nem történt. Kettős védelmet nyújt, mert ha véletlenül megtermékenyül egy petesejt, akkor nem igazán tud beágyazódni, mert olyan vékony a nyálkahártya, hogy nem tud megtapadni. Úgy hogy nyugi!!!
5/9 A kérdező kommentje:
Még van 3 szem a fogamzásgátlómból, akkor ezek szerint (szerintetek) megnyugodhatok, mert nem lehetek terhes. És ez megszokott?!
2009. dec. 26. 18:36
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nem értem miért írja mindenki biztosra, hogy nem lehetsz terhes. Mindenki tudja, hogy nem nyújt teljes védelmet. Az én környezetemben három olyan babát is tudok aki gyógyszer mellett fogant. Sőt olyan ismerősöm is van aki 15 éve szedi a gyógyszert és most 41 évesen lett mellette terhes.
7/9 anonim válasza:
Azért irja mindenki,mert jobban hisznek a gyógyszer pearl indexének,az orvosuknak,és a betegtájékoztatónak mint az ismerősök ismerősének a szomszédjának a kerezstlányával megtörtént dolgoknak.Az ismerősök meg a nagy sztorizgatás közben általában elfelejtik emliteni hogy kimaradt egy szem,hasmenés,antibiotikum...
8/9 anonim válasza:
Szia!Én is most ugyanúgy vagyok mint Te.Mellfájás,derékfájás,hasfájás,szédülés,hányinger.És én is nagyon félek,hogy terhes vagyok!!!
Milyen fogamzásgátlót szedsz?
9/9 A kérdező kommentje:
lindynette 20-at, de nincs hányingerem, meg nem is szédülök, szóval ennyire az enyém nem vészes. (Max, hogy tegnap szakítottunk a sráccal...)
2009. dec. 30. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!