Terhes lehetek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
6 napja késik és nagy mennyiségű fehér híg folyásom van. Van a jobb petefészkemen egy ciszta és ebben a hónapban pont a jobba kellene megérnie. Gumival védekeztünk nem lyukadt ki. Lehetek ettől még terhes? Lehet a ciszta az oka hogy késik?2010. dec. 1. 17:13
1/1 anonim válasza:
Miért kéne a jobba megérnie? Nem mindenkinél felváltva működik, nekem hónapokig nézték uh-on, öt hónap bal, majd egy jobb(abból baba is lett), rá két évre szintén figyeltük mert tesót akartunk akkor három hónap jobb utána egy bal, na akkor meg abból lett babánk:) viszont nekem is volt cisztám azt mondta a dokim nem vészes ne törődjek vele majd ha terhes leszek a baba elnyomja, így is volt , terhes lettem cisztástól, szülés után meg nyoma sem volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!