Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek ez esetben terhes?...

Lehetek ez esetben terhes? [tovább]

Figyelt kérdés

25 napja volta együtt párommal utoljára, rá egy héttel csináltam terhességi tesztet mert aggódni kezdtem, negatív lett, rá ugyancsak egy héttel voltam nőgyógyásznál, aki nem állapított meg semmit. (nyálkahártya keskeny, stb)

Rendszeresen szedek fogamzásgátlót, mégis az előző és a mostani menzeszem is csak 4 napos volt (a végén kb fél napig barnás folyással), és egy nappal előbb is jött meg. Lehetek terhes? (nem émelygek, nem vagyok rosszul)

2010. febr. 4. 12:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Ezer más oka lehet a rövidülésnek, ne aggódj.
2010. febr. 4. 12:09
 2/13 anonim ***** válasza:

Rá egy héttel mindenkinek negatív a teszt, akkor is, ha megfogant. És ekkor pőersze, hogy nem lát még az orvos semmit, hiszen nincs mit. Nem olvastad a használati utasítást! A kimaradó vérzés első napján érdemes hasazálni leghamarabb a tesztet.

Ha terhességre gyanakszol, akkor sináld meg a tesztet MOST. Aktus után 2 héttel már mutathat valamit, aktus után 3 héttel már biztosra mondható az eredmény.

2010. febr. 4. 12:10
 3/13 A kérdező kommentje:
De azóta 3 hét telt el és meg is jött...
2010. febr. 4. 12:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ha nincs okod addógni, akkor ne aggódj. Ha van okod aggódni, akkor meg tesztelj. Szerintem tiszta sor.
2010. febr. 4. 12:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Tiszta sor, de honnan tudjam mikor kell aggódnom és mikor nem? Mivel megjött, és mivel semmi jele nincs, hogy terhes lennék, és rendszeresen szedtem a fogamzásgátlót, így az agyam azt súgja, ne aggódj! Viszont egy kis hang folyamatosan azt kántálja, hogy terhes vagy! Szóval, ez köszi, de nem segített...
2010. febr. 4. 12:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hittem, tudok magyarul...

Légy szíves TESZTELNI, és akkor megtudod, hogy terhes vagy-e, vagy sem.

Fogigátlónál normális, hogy kevesebb a vér és vékony a méhnyálkahártya. Az, hogy egy nappal előbb jött meg, nem utal terhességre. Ha ennek ellenére mégis azt gondolod, hogy terhes lehetsz, akkor TESZTELJ, és megtudod, hogy az vagy-e. Ennyi.

2010. febr. 4. 12:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg ennyire egyszerű. Egy átlagos teszt párszáz forint és nem itt rágnád a körmöd a neten, most már TUTI az eredmény. Menj és csinálj egyet és kész a válasz.Azt már elfogadhatod. És igen, tényleg ennyire egyszerű!
2010. febr. 4. 12:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Túlreagálom, de ezt nem egyedül szoktam csinálni, csak párom kórházban van, és nem akarom ezzel idegesíteni. De akkor veszek egy tesztet!
2010. febr. 4. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Jól van! :-)
2010. febr. 4. 12:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes, de a biztonság kedvéért csinálj tesztet és írd meg az eredményt!
2010. febr. 4. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!