Lehetek ez esetben terhes? [tovább]
25 napja volta együtt párommal utoljára, rá egy héttel csináltam terhességi tesztet mert aggódni kezdtem, negatív lett, rá ugyancsak egy héttel voltam nőgyógyásznál, aki nem állapított meg semmit. (nyálkahártya keskeny, stb)
Rendszeresen szedek fogamzásgátlót, mégis az előző és a mostani menzeszem is csak 4 napos volt (a végén kb fél napig barnás folyással), és egy nappal előbb is jött meg. Lehetek terhes? (nem émelygek, nem vagyok rosszul)
Rá egy héttel mindenkinek negatív a teszt, akkor is, ha megfogant. És ekkor pőersze, hogy nem lát még az orvos semmit, hiszen nincs mit. Nem olvastad a használati utasítást! A kimaradó vérzés első napján érdemes hasazálni leghamarabb a tesztet.
Ha terhességre gyanakszol, akkor sináld meg a tesztet MOST. Aktus után 2 héttel már mutathat valamit, aktus után 3 héttel már biztosra mondható az eredmény.
Én azt hittem, tudok magyarul...
Légy szíves TESZTELNI, és akkor megtudod, hogy terhes vagy-e, vagy sem.
Fogigátlónál normális, hogy kevesebb a vér és vékony a méhnyálkahártya. Az, hogy egy nappal előbb jött meg, nem utal terhességre. Ha ennek ellenére mégis azt gondolod, hogy terhes lehetsz, akkor TESZTELJ, és megtudod, hogy az vagy-e. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!