Lehetek ez esetben terhes? [tovább]
25 napja volta együtt párommal utoljára, rá egy héttel csináltam terhességi tesztet mert aggódni kezdtem, negatív lett, rá ugyancsak egy héttel voltam nőgyógyásznál, aki nem állapított meg semmit. (nyálkahártya keskeny, stb)
Rendszeresen szedek fogamzásgátlót, mégis az előző és a mostani menzeszem is csak 4 napos volt (a végén kb fél napig barnás folyással), és egy nappal előbb is jött meg. Lehetek terhes? (nem émelygek, nem vagyok rosszul)
"rá ugyancsak egy héttel voltam nőgyógyásznál, aki nem állapított meg semmit. (nyálkahártya keskeny"
Ha keskeny a nyálkahártya tuti nem vagy terhes. Ráadásul ahogy számolgatom:
25 napja voltatok együtt, majd egy hét múlva teszt. Az nagyon korai volt, az tuti nem tud még valós eredményt adni, de rá egy hétre dokinál voltál, tehát az az együttléttől számítva 2 hét, akkor már a nyálkahártyán látszódnia kellett volna valaminek, ha baba van a dologban, mert a beágyazódás feltétele a vastag nyálkahártya. Ha az nincs akkor a beágyazódás sem tud létrejönni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!