34-35 hetes kismamák! Hogy vagytok?
Szia! Feltételezem a kérdésedből, te is ennyi idős lehetsz :) Egészen jól, bírom ezt a meleget, csak az éjszakákkal vannak némi problémák, kicsit álmatlan vagyok, de már kezdek hozzászokni. A hasam még középtájon van, sokat mocorog bent még a kicsi finyú :) Néha néha, már bekeménykedik a hasam.
Babaholmikkal hogy álltok? Útra kész minden már a kórházba?
35 hkm
Szia
Ma kezdtem a 35. hetemet. Hát, én annyira nem vagyok már jól. Második babánk lesz, iszonyatosan nagy a pocakom. Fáj a derekam. Alig tudok aludni és vannak már jóslóim is (kb 29. héttől) és egyre gyakrabban keményedik a pocakom, vizesedik a lábam és mindentől kifulladok, nagyon könnyen elfáradok. Sajnos nálaam már egyszer le kellett állítani a szülést, így nagyon sokat kellene pihicsit nyílik a méhszájam is. A baba viszont nagyon szépen fejlődik és sokat mocorog. Hét elején mérték, akkor kb 2355 grammm volt.
A készülődés folyamatban van. A kórházi csomaghoz már minden megvan, már csak össze kell pakolni. A gyerekszoba nagyjából kész van, még a dekort kell feltenni és a polcot. A ruhák is már megvannak, csak a mosás és a vasalás van hátra. Egyedül még az a ruha nincs meg, amiben hazahozzuk, de szerintem a jövő héten azt is megvesszük.
Szia! Nekünk már minden kész, beleértve a kiságy, csomagok, babaholmi, stb...! Azért vagyunk ennyire bekészülve, mert az orvosom szerint elég nagy az esély rá, hogy egy picit hamarabb érkezik a kis úrfi. Már a 24 héttől 2100 a méhszájam, és annyit keményedek 3x2 magnézium mellett, hogy szülésvisszatartásra gyógyszert szedek!
Az éjszakák nekem is elég kudarcosak a sok kelés miatt (pisi-pisi-pisi), de már én is kezdek hozzá szokni. A meleget én is bírom, sőt én nagyon is szeretem, bár nem vagyok annyira fitt, mint az első terhességemmel!
Neked első baba? Ti hogy álltok a készülődéssel?
sziasztok!
én tegnap azt hittem konkrétan, hogy megszülök. a frontokat elég szarul bírom. én is 3*2 magnéziumot szedek és ennek ellenére vannak jóslóim, főleg ha front van. hétfőn töltöm a 35öt. ti hol szültök?
Holnap töltöm be a 35. hetet és lépek a 36. hétbe.
Második baba, van egy másfél éves kislányom és most kisfiút várunk. Szeptember 18-ra vagyok kiírva és Szegeden szülök majd. Hál'istennek nagyon jól vagyok, a fáradékonyságot leszámítva és hogy néha-néha keményedek. Nekem azt mondták múlt héten, hogy már ne szedjem se a kálciumot se a magnéziumot, jövő héten kezdem inni a málnalevél teát.
:) Én szeptember 19-re vagyok kiírva, Mezőtúron fogok szülni, ha minden természetes módon megy, ha nem Szolnok. Pont ma állítottuk fel a kiságyat, de semmi matracot vagy huzatot nem raktunk mág bele, majd ráérünk az utolsó héten is sztem. Addig csak porolódik. Holnap elkezdem kimosni a babarucikat. Csak szép sorjába mindent! :)
Egyébként a korházi csomaghoz nekem is minden megvan, sőt amiben hazahozzuk, azt is sikerült nagynehezen beszerezni, csak egy helységbe. De még ez is egy szatyorba, meg a másik is. Jövőhéten már azt is összekészítem egyhelyre.
Nekem az első babám lesz, hétfőn megyek ultrahangra. Ki mennyit szedett fel eddig? Féltek a szüléstől vagy még nem?
Sziasztok lányok!
Én 36+3 vagyok...már nagyon várom a végét,rucik beszerezve,jövő7en nagytakarítás,mosás,vasalás és aug 31-én szülés,ha nem akar előbb jönni.Bár addig azért kibírhatná.10,5kg-jött fel,van egy kis víz is a lábfejen.
A babát 34 hetesen 2290re,most 35+6-on majd 3kg-os ra saccolta,úgyhogy fogalmam sincs mekkora lesz,eddig mindíg kisebb volt a kiírthoz képest 2héttel a súlya,de mostmár nem hiszem,vagyis hiszem,ha látom ezt a sacc per kb saccolást! :)
Nektek mit saccoltak súlyra?
Üdv mindenkinek!
N.
Mi holnap lépünk be a 35. hétbe :)
Eddig minden rendben volt, leszámítva a lábdagadást és a gyomorégést. De tegnap óta a hidegfront eléggé megvisel, nehezen veszek levegőt és sehogy sem kényelmes.
Egy hete voltam ultrahangon, akkor a BPDje 89,7mm volt, ami már kb. a 36 hétnek felel meg :) holnap is lesz egy ultrahang, kíváncsi vagyok, hogy mennyit nőtt a kisfiam. :) Ami kicsit aggaszt, hogy még mindig farfekvéses, de az utolsó pillanatban is befordulhat, hátha...
Mindenkinek könnyű és komplikációmentes szülést kívánok:)
Üdv.: 34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!