Nrmális hogy ennyire aggódik és félek?
Még a terhesség elején vagyok( 7+3) de nagyon aggódik nehogy elmennyen a pici.
Ha megyek pisilni retegek nehogy véreset pisiljek vagy ha picit mágfájdul a hasam egyből arra gondolok hogy lehet elment.
Következő ultrahangra 3 hét múlva kell mennem most azt fordult meg bennem mi lesz ha nem dobog a szíve majd és arról nem is beszélve hogy késöbb mi lesz meglesznek az ujjai, lábai, nem lesz beteg...
7 hónap várakozás után estem teherbe még csak 21 éves vagyok de nagyon szerettük volna ( apuka sírt mikor bekapcsolták a szivhangját) dr most megijedtem picit milyen apa leszek, mindent meg tudok adni neki, mit szól majd a környezetem!
12 hétig elszerettük volna titkolni mert akkor már lecsökken az esélye hogy elmegy a baba de annyira puffadok hogy 6-7 ismerös már észrevette.
Ez normális?
Normálisnak normális, de gondold végig, az aggodalom segít bármin is? Változtat a lehetőségeiden?
Inkább az energiáid arra fordítsd, hogy megnyugodj, a legtöbbet ezzel segítheted a babádat!
Ne olvasgass rém sztorikat a neten, kösd le magad mással, dolgozz, olvass, ne ezzel törődj most!
Boldog babavárást!
valamilyen szinten normális énis izgultam a szívhangja miatt,sőt izgulok is,hogy maradjon így de minden pici dolognál nem gondolom,hogy baj van pl pisilni tudok nyugodtan.Majd izgulok,ha bekövetkezett a baj, addig felesleges...Nekem azt mondta a dokim ne olvassak annyi hülyeséget..
9 hkm
Lehet, hogy nem fog tetszeni a válasz, de megírom a véleményem! Ha csak a rosszra és a bajra tudsz gondolni, lehet, tényleg baj lesz. Nem szabad félni, görcsölni azon, hogy elmegy a kicsi... Erre gondolnod sem szabad! Úgy fogd fel, hogy a Ti babátok egészséges lesz és semmi gond nem lesz! Emellett nagyon fontos, hogy a terhességhez és a babádhoz pozitívan állj hozzá! Nem szabad tényleg streszelni, idegeskedni, félni, mert az a babára rossz hatással van! Valamilyen szintű aggódás és félelem persze kell, hogy legyen és van is (hiszen emberek vagyunk, érzésekkel), de nem szabad túlidegeskedni!
Egyébként gratulálok a babátokhoz!
26+3 hkm
Mi 3,5 évet vártunk a Babánkra, én is idegeskedtem az elején. Alig vártam, hogy eljöjjön a 12.hét, minden ultrahangot félve vártam, hogy vajon dobog-e még a szíve. Pisilni szintén félve mentem el.
Aztán eljött a 12. hét, természetesen utána is aggódtam egészen addig amíg nem éreztem Őt mocorogni.:)
Most már nyugodt vagyok, mert naponta többször is bejelentkezik.:)
Kitartás!
17+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!