Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is aggódik? A doki szerint...

Más is aggódik? A doki szerint minden oké.

Figyelt kérdés

6+1 napos terhes vagyok, szerdán voltunk dokinál már van szívhangja is.

3 hét múlva kell visszamennem,hogy megnézzük a babát még egyszer.

Ez a 2. terhességem és folyton aggódom, nehogy baja legyen a babának.

Ma reggel nem feszült annyira a mellem mint szokott, de hányingerem masszívan van.

Megbolondultam vagy a hormonok szórakoznak velem?

2011. febr. 28. 07:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Amióta mondta dokim, hogy eddig minden oké, de csak akkor, ha 3 hét múlva is az.
2011. febr. 28. 07:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont így vagyok!!! A 2. babámat várom és úgy érzem sokkal ideges vagyok,mint az elsőnél. Én még nem voltam dokinál ráadásul,mert még csak szombaton töltöttem be a 5. hetet és nem akarok túl korán menni. Jelenleg csak annyi változás van nálam, hogy fáj a derekam és fel vagyok fújódva,mint egy lufi. Biztos, hogy nem bolondultál meg csak túl aggódod magad. :-))

2011. febr. 28. 08:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy nemcsak én vagyok így ezzel.

Elvileg sokkal lazábbnak kellene lennem, de szerintem a hormonjaim szórakoznak.

Minden rendben lesz!!!:)

2011. febr. 28. 08:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem tud laza lenni. Én is aggódom, alig várom az UH-t. Az első UH-n túl kicsinek mondták, még arra is felkészítettek, hogy talán megállt.. a másodikon már jó hírt kaptunk, de amíg még egy UH-n nem esek át, nem tudok megnyugodni. Nálam azzal is tetőződik, hogy semmi tünetem nincs. Sokan nyugtatnak, hogy majd lesz, ez nem baj, de lehet jobb lenne, ha ebben a nehéz időszakban legalább egy kicsit rosszul lennék:-))

Boldog babavárást nektek!

7+1 hetes km

2011. febr. 28. 09:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Én "szerencsére" elég rosszul vagyok!:)

Csak mindig aggódom, pedig érzem, hogy minden rendben lesz,nem is lehet máshogy.

A mellem most éppen nem feszül,de állandóan sírnék és hányingerem is van.

Amúgy a mellfeszülés állandó kell, hogy legyen?

2011. febr. 28. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nem szabad rosszra gondolni! midnen rendben van, és rendben lesz és gyönyörű, egészséges kis babótok fog születni kb8 hónap múlva :) csak ne vonzzátok be a rosszat! minden rendben arra gondoljatok!!!! :) ha ti jól vagytok, és boldogok, akkor a kis pocaklakó is odabent :)
2011. febr. 28. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:

9:9-es vagyok

nem vonzzuk be a rosszat, csak drukkolunk magunknak, hogy minden rendben legyen. Én legalábbis nem a rosszra gondolok.

Én Crinone-t használok aminek a mellékhatásai között van a mellfeszülés és érzékenység, így nem tudom, hogy mikor melyik okozza ezt, de nekem már beültetés óta, vagyis amint elkezdtem a Crinone-t használni azóta érzékeny a mellem. Általában ha leveszem a melltartót akkor érzem jobban, de így napközben nem különösebben érzem a melltartó miatt. (viselj sportosat az jó ilyenkor)

És sokat alszom, ez viszont már nem a gél miatt van:-)

Utolsó: köszönjük, hogy igyekszel nyugtatni! Igazad van:D

2011. febr. 28. 10:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves 10.06.-os!

Nem vonzóm a rosszat, csakis a jót!:)

Végül is minden rendben van és lesz is a pocakban!:)

Nagyon aranyos vagy, hogy írtál, és teljesen igazad van.

Gyönyörű,egészséges babánk fog születni, részemről októberben!:)

Amúgy én is állandóan aludnék,tiszta K.O. vagyok.:)

2011. febr. 28. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!