Más is aggódott/aggódik ennyire szívhang miatt?
Én is ezen agyaltam egyfolytában. Aztán a 11. héttől minden héten meghallgattam a szivét Angelsoundsal, odáig amíg meg nem mozdult. Most is parázok, hogy le ne álljon a szive, ne tekeredjen a nyakára a köldökzsinór stb...
29 km
2011. aug. 17. 07:35
Szia!Én most vagyok 6+4 napos és ma megyek dokihoz, de igencsak félek, hogy rendben lesz e minden. Szerintem természetes dolog, hogy féltjük a kis csöppségünket, hisz oly nagyon vágytunk már rá, és egy kis csoda. Persze tudom, hogy arra kell koncentrálni, hogy minden rendben lesz, mert vigyázok rá, de ez annyira nehéz.
Zökkenőmentes babavárást!
2011. aug. 17. 07:57
én tegnap voltam a második UH-on. most 7hetes 2napos. én is nagyon izgultam,h minden rendben lesz e. egyenlőre minden ok, de nem iszom előre a medve bőrére, mert sajnos tavasszal ment el az előző baba,akinél 7hetesen minden rendben volt. 11hetesen kellett volna mennem dokihoz és 9héten sajnos kórházba mentünk :(. így logikusan aggódok, de a gondolataim nem e körül forognak, mert az a kicsinek se tesz jót (a gondolat teremt). teljesen jó amit csinálsz, simogasd, beszélj.. legyél boldog. és ha elmenne(isten mentsen) hidd el oka van. az enyém is beteg volt. őszinte leszek,amikor megjött a szövettan eredménye megkönnyebbültem. sok egészséget!
2011. aug. 17. 08:56
19 hetes vagyok és elég sűrűn fáj,görcsöl a hasam, persze én még...gondolom rá is teszek hogy ez már " túl nagy fájdalom" persze nem igaz mert minden rendben! Mikor először éreztem hogy megmozdult nagyon boldog voltam, de aztán 2 napig semmi...na akkor jöttek a parák, rémálmok stb. Jövöhéten megyek 20 hetes vizsgálatra, izgulok, de TUDOM hogy nincs semmi baj!!!! ÉS remélem az is kiderül hogy fiú e vagy kiscsaj :D Boldog babavárást mindenkinek
2011. aug. 17. 12:22
Szerintem mindenki így van ezzel aki nagyon vágyik a babára.Én is mindig remegve megyek az orvoshoz,hogy minden rendben legyen.Most vagyok 8hetes 1,5hét múlva kell vissza mennem,nagyon félek,hogy akkor is legyen szívhang és minden rendben legyen,de én is próbálom a gondolataimat elterelni,sokat mondogatom,hogy nincs semmi baj,egészséges kisbabám lesz :)
2011. aug. 17. 13:05
6/10 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm mindannyiótok válaszát, hihetetlenül megnyugtattatok.
1. válaszoló, már olyan korán hallottad a szívhangot az Angelsoundsal? Én is most szeretnék venni. 11 hetesen már fogom vele hallani? :$
2. válaszoló írd meg hogy mi volt ma!
3. neked drukkolok, hogy megtudd a nemét! ;)
7/10 A kérdező kommentje:
bocsánat 4.nek drukkolok, hogy meglegyen a neme!
3. válaszoló nagyon sajnálom, ami veled történt, de most biztosan minden rendben lesz már! nagyon szorítok nektek és mindenkinek!
5. válaszoló így fogok hozzáállni! ;)
még egyszer nagyon köszönöm!
1. vagyok.
Már a 9. héttől keresgettem a szívhangot, de csak a 11. héttől hallottam :) Először nem voltam benne biztos, hogy ő az, de aztán rákerestem az interneten és tényleg a babám szívhangja volt :) Egészen a 18. hétig használtam heti 1-2 alkalommal és mindig megtaláltam a picikét :))
2011. aug. 17. 18:42
Sziasztok. Ebből a szempontból a lányomnál mondjuk úgy szerencsés voltam, mert a 10-12 hétig folyamatosan hánytam. sőt kórházban is voltam ,így meg is volt alaposan figyelve a bébi! :D Most a második gyerkőcőt várom, most vagyok az 5. héten, és igencsak izgulok hogy mikor mehetek már orvoshoz, mert még nincsenek rosszulléteim. a lányommal ilyenkor már a víz sem maradt bennem! De dokihoz 2 hét múlva megyek csak! abból gondolom hogy minden ok, hogy nem vérzek, nem barnázok, akkor remélem semmi gond nincs odabent. És persze nem gondolok rá, hanem folyamatosan mondogatom neki hogy mennyire örülünk hogy jön, és nagyon vártuk már, úgyhogy csak fejlődjön szépen nyugodtan! :D
2011. aug. 17. 19:30
Szia!Hogy vagytok?Már meg vagy nyugodva ugye?Ha jól számoltam most 14 hetes vagy.Én most vagyok a 12.-be szerdán megyek uh-ra és nagyon izgulok :),de ahogy írtam is úgy állok a dolgokhoz,hogy egészséges kisbabám lesz :) Már csak 4 hét és elvileg megtudhatod mi lesz!Kitartás!
2011. szept. 12. 07:25
Kapcsolódó kérdések: