Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki aggódik az első...

Mindenki aggódik az első trimeszterben?

Figyelt kérdés

8 hetes terhes elmúltam,émelygésem csak reggel van és a mellfájás is enyhülni látszik!

A doki a 11-dik hétre rendelt vissza,addig meg rágom a kefét,hogy minden rendeben van-e odabent!!

Más is van így??

2011. jan. 18. 13:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Két vetélés után a hetedik hét után az ünnepek miatt csak a 12. héten láttam legközelebb.

Szerinted?

2011. jan. 18. 13:57
 2/18 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok! Ráadásul szép lassan eluralkodik rajtam a depi, a meló helyen nyaggatnak, mert orvoshoz járok és néha bele lóg a melóidőben, az ismerőseim traktálnak hogy nem fogom bírni a terhességet, meg semmit ezzel kapcsolatban, szóval kész vagyok!

Jan 1-jén "láttam" utoljára a babát, akkor is képen, és azóta nem tudom mi van vele! Aggodóm egy folytában!

2011. jan. 18. 13:59
 3/18 anonim ***** válasza:

Én nem aggódtam. De ez alkat kérdése, és persze picit fejben is eldől, hogy Te hogyan szeretnéd.

Én valahogy bíztam benne, hogy rendben mennek a dolgok, és inkább tettem a dolgomat, amit kellett.

Sőt, hogy tetézzem, második babámmal az első trimeszterben sajnos a nagy lányom volt csúnyán beteg, kórházban voltunk 5 napig, amíg én a hányós korszakomban voltam, hát akkor sok minden miatt aggódtam, de a pici babám szinte eszembe se jutott, csak hogy túléljük, és végre haza menjünk...

2011. jan. 18. 14:00
 4/18 anonim ***** válasza:
Én végig biztos voltam benne, hogy minden rendben van, és így is lett, egészséges baba született. nem voltam egyáltalán rosszul, a mellem azóta sem nőtt meg, pedig már megszültem... Nem igaz, hogy minél rosszabbul vagy, annál jobb.
2011. jan. 18. 14:00
 5/18 A kérdező kommentje:

Gondolom milyen idegtépő lehetett mire megláttad megint,el tudom képzelni!

Én is jn10-én volt uh-on ott minden rendeben volt és azóta remélem nem változott a helyzet!!

Ráadásul első baba és minden dologra amit csinálok (kisebb nagyobb házimunkák...stb...)

nem tudom hogy mikor ártok neki,nem merek semmi olyan emelni,nehogy baj legyen!

Van mikor el is felejtem hogy terhes vagyok!

2011. jan. 18. 14:04
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem igazán vagyok rosszul,reggel van egy kis szédülés,émelygés és a savam játszik és mindössze egyszer hánytam még...a melleim nekem sem nőttek egy kicsit érzékeny,de főleg estére!
2011. jan. 18. 14:06
 7/18 anonim ***** válasza:
Első babámnál nem aggódtam,gondoltam velem ugysem történnek ilyen rossz dolgok! Második babámat elvesztettem(6hetes voltam).Nemsokára újra próbálkozunk a babával,de most nagyon félek!
2011. jan. 18. 14:10
 8/18 anonim ***** válasza:

Persze. Most még jobban aggódok. Az első trimeszterben még csak-csak elvoltam, mert veszélyeztetettség miatt 2 hetente jártam uh-ra, most meg csak 4 hetente hív a doki! Ja, és ott vannak a genetikai uh-k... nekünk most jön az a bizonyos 18 hetes...gondolhatod. Mondjuk mostmár mozog a pici, de most meg azon aggódok hogy nem minden nap érzem egyformán, hogy nincs-e baja. De legbelül tudom hogy jól van, és tényleg igaz, sokszor fejben dől el :)

17 hetes kismama

2011. jan. 18. 14:16
 9/18 A kérdező kommentje:

Látom nem csak én vagyok így akkor!!

Én is veszélyeztetettként vagyok feltűntetve,mert 4-5 hetesen volt barnázásom,de engem nem akar látni 2 hetente!! :(

2011. jan. 18. 14:19
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos volt egy elhalt terhesség 4 hónappal a mostani előtt, ezért nézett 2 hetente. Persze magánrendelőben. Mondjuk most is kifizetném 2 hetente azt az 5000 ft-ot csakhogy tudja, minden rendben van.
2011. jan. 18. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!