Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is izgul, aggódik uh előtt?

Más is izgul, aggódik uh előtt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 11:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

naná.

5 hetes kismama vagyok második baba, és már minden bajom van, már mennék de tudom korai, 2 hét múlva megyek csak,

de már előre izgulok mi lesz az ultrahangon

mindig is ezeket vártam hogy végre lássam a babámat végül is csak ilyenkor látjuk mi történik odabent :)

2éves kislány és 5 hetes pocaklakó anyukája

2012. márc. 8. 11:03
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem mindenki. :)

30 hkm

2012. márc. 8. 11:03
 3/16 Babi0906 ***** válasza:

Én valahogy az uh. előtt nem szoktam annyira izgulni inkább kíváncsi vagyok, hogy most épp hogy fogom őt látni :D Amikor védőnőhöz megyünk szívhangot nézni akkor mindig aggódok és félek.

29 hkm

2012. márc. 8. 11:07
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
én igen. sőt, rendesen szorongok emiatt, hogy minden rendben legyen majd. annyi borzasztó dolgot hallani.. és hiába mondja magának az ember, hogy nyugalom, nem lesz semmi gond, valahogy mégis ott motoszkál a kétely, hogy mi van, ha mégis. persze pont erre nem szabadna gondolni.
2012. márc. 8. 11:18
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Én is izgulok mindig, hogy minden rendben legyen, de legjobban a 8. heti UH előtt izgultam, mert előtte csak a petezsákot láttam. És tényleg sok mindent olvas az ember a neten, hogy üres a petezsák, meg nincs szívhang! Én azóta nem olvasgatok ilyesmit, hogy ne aggódjam túl magam, mert nem tesz jót a babának!!! Most már inkább várom, hogy újra lássam, mert nekem még nem mozdult meg(nem érzem még), meg már szeretném tudni, milyen nemű. :)

16hkm

2012. márc. 8. 11:29
 6/16 Babi0906 ***** válasza:
86%

utolsó! A nemét 26 hetesen tudtam meg, az első mozgás 15 hetesen volt utána legközelebb 20 hetesen :D

29 hkm

2012. márc. 8. 11:31
 7/16 anonim ***** válasza:
sziasztok! én holnap megyek ultrahangra (2.baba)nagyon izgulok mert gyulladásom van és rh-,kismama vagyok egyben és bizom,hogy minden rendben van oda bent,egyébként az elsőnél soha nem izgultam
2012. márc. 8. 11:45
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 5ös válaszadó!

Én is írhattam volna azt amit Te! /hetesen csak üres petezsák és csak 8hetesen látszódott.

Én a 12hetes UH előtt is aggódtam,hogy minden rendben legyen.Most nekem 20 hetesen kell mennem csak UHra,de biztos akkor is idegesedni fogok.

Mindenkinek boldog babavárást!

16hkm

2012. márc. 8. 11:46
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Ket gyermekem van es egy uh elott izgultam ugy igazan, a tobbit epekedve vartam.

Az elso babaval a 12. heten majdnem elveteltem, nagy teruleten levalt a mehlepeny, 16. hetre mult el a veszhelyet es utana nem volt uh a 20. hetig. Es mondtak a 16. heten, hogy a 20. heti uh-n kiderul, hogy mukodik-e rendesen a lepeny, vagy sem.

Nah, akkor az uh elott otthon bogtem 2 oran at es csak az utolso pillanatban indultunk el, mert egyszeruen lefagytam es nem akartam menni, feltem, hogy rossz hirt kapok. Ott sirtam a ferjemnek, hogy inkabb nem akarom tudni, mert igy boldog vagyok tudatlanul.

De vegul mentem es jol tettem, hala Istennek csak jo hirt kaptam.

2012. márc. 8. 11:55
 10/16 A kérdező kommentje:

Én holnap megyek 4D-re, de nagyon izgulok, nehogy valami baj legyen a picurral. Ezek szerint nem vagyok egyedül, és ez megnyugtat. Már kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok ennyire normálatlan. Minden uh előtt a frász kerülget, és még nem mertem beleélni magam hogy babám lesz, de ha holnap minden rendben lesz, akkor valószínű változik a helyzet, leglábis remélem :)

16 hkm

2012. márc. 8. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!