Más is izgul, aggódik uh előtt?
naná.
5 hetes kismama vagyok második baba, és már minden bajom van, már mennék de tudom korai, 2 hét múlva megyek csak,
de már előre izgulok mi lesz az ultrahangon
mindig is ezeket vártam hogy végre lássam a babámat végül is csak ilyenkor látjuk mi történik odabent :)
2éves kislány és 5 hetes pocaklakó anyukája
Én valahogy az uh. előtt nem szoktam annyira izgulni inkább kíváncsi vagyok, hogy most épp hogy fogom őt látni :D Amikor védőnőhöz megyünk szívhangot nézni akkor mindig aggódok és félek.
29 hkm
Én is izgulok mindig, hogy minden rendben legyen, de legjobban a 8. heti UH előtt izgultam, mert előtte csak a petezsákot láttam. És tényleg sok mindent olvas az ember a neten, hogy üres a petezsák, meg nincs szívhang! Én azóta nem olvasgatok ilyesmit, hogy ne aggódjam túl magam, mert nem tesz jót a babának!!! Most már inkább várom, hogy újra lássam, mert nekem még nem mozdult meg(nem érzem még), meg már szeretném tudni, milyen nemű. :)
16hkm
utolsó! A nemét 26 hetesen tudtam meg, az első mozgás 15 hetesen volt utána legközelebb 20 hetesen :D
29 hkm
Kedves 5ös válaszadó!
Én is írhattam volna azt amit Te! /hetesen csak üres petezsák és csak 8hetesen látszódott.
Én a 12hetes UH előtt is aggódtam,hogy minden rendben legyen.Most nekem 20 hetesen kell mennem csak UHra,de biztos akkor is idegesedni fogok.
Mindenkinek boldog babavárást!
16hkm
Ket gyermekem van es egy uh elott izgultam ugy igazan, a tobbit epekedve vartam.
Az elso babaval a 12. heten majdnem elveteltem, nagy teruleten levalt a mehlepeny, 16. hetre mult el a veszhelyet es utana nem volt uh a 20. hetig. Es mondtak a 16. heten, hogy a 20. heti uh-n kiderul, hogy mukodik-e rendesen a lepeny, vagy sem.
Nah, akkor az uh elott otthon bogtem 2 oran at es csak az utolso pillanatban indultunk el, mert egyszeruen lefagytam es nem akartam menni, feltem, hogy rossz hirt kapok. Ott sirtam a ferjemnek, hogy inkabb nem akarom tudni, mert igy boldog vagyok tudatlanul.
De vegul mentem es jol tettem, hala Istennek csak jo hirt kaptam.
Én holnap megyek 4D-re, de nagyon izgulok, nehogy valami baj legyen a picurral. Ezek szerint nem vagyok egyedül, és ez megnyugtat. Már kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok ennyire normálatlan. Minden uh előtt a frász kerülget, és még nem mertem beleélni magam hogy babám lesz, de ha holnap minden rendben lesz, akkor valószínű változik a helyzet, leglábis remélem :)
16 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!