Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ennyire izgul? 12+1...

Más is ennyire izgul? 12+1 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

Megyünk ma dokihoz megnézni a babát.

Utoljára 8+3 hetesen voltunk,akkor minden oké volt,ahogy most is az lesz.

Csak annyira izgulok meg kíváncsi vagyok.

2. baba lesz.

2011. ápr. 11. 09:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Aranyos, hogy így izgulsz:-))

Én nem szoktam... Tudom, hogy rendben van velünk minden:-) Csak jó látni UH-n minden hónapban Őt:-))

Nekem is második baba.

Üdv!

Brigi

2011. ápr. 11. 09:39
 2/12 anonim ***** válasza:

Hú másodiknál is ennyire izgul az ember?

Èn az elsönél izgultam nagyon, de azt gondoltam a másodiknál ez már nem lesz.

Utáltam azt a bizonytalanságot, és félemet, föleg hogy sokmindent a hormonok okoztak.

2011. ápr. 11. 09:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Kicsit én is izgulok,második terhességem vetéléssel végződött,nemsokára megyünk mi is a 12ik heti uh-ra,de nem izgulok (talán egy picit) érzem,hogy minden rendben van!
2011. ápr. 11. 09:59
 4/12 A kérdező kommentje:

Kedves Brigi!

Én is tudom, hogy minden rendben van, csak, ahogy a Második válaszoló is írta, a hormonok miatt vagyok kicsit megkavarodva.:)

És igen kedves Második, a 2. babánál is ilyen nagy az izgalom.:)

Köszönöm, hogy írtatok, aranyosak vagytok!:)

5/12 A kérdező kommentje:
Úgy is lesz!:)
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 8+4 hetesen voltam utoljára uh-n és legközelebb csak 13 hetesen megyek, addig még van két hetem, nem tudom hogy fogom kibírni :( Majd írd meg mi volt!!! :)
2011. ápr. 11. 10:01
 7/12 anonim ***** válasza:
A harmadiknál is ugyanez van. Bár nekem még 4 hét van a 12. heti UH-ig, de már nagyon félek.
2011. ápr. 11. 10:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Minden oké lesz, írok majd!
2011. ápr. 11. 10:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Én múlt héten voltam a 12+1 naposan uh-n. Minden ok volt, de egy örökkévalóságnak tűnt, hogy mikor megyünk már. De eljött és olyan jó volt látni. Most meg az a bajom, hogy legközelebb a 18. hetire megyünk. Na az van még jóóó messze ám. :)

Kitartás!

2011. ápr. 11. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Én az ötödik gyerekemet várom, és bizony, én is izgulok az ultrahangok előtt (nem azért, mert félek). Vagy a hét vége felé, vagy a jövő hét elején megyek 12 hetesre. :-)
2011. ápr. 11. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!