Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is izgul igy a vége felé?...

Más is izgul igy a vége felé? 36 hetes kismama vagyok a doki azt mondta hogy már bármikor jöhet a baba mert megérett!

Figyelt kérdés
Én nem félek a szüléstöl csak kicsit izgulok hogy minden rendben legyen! Meg attól is hogy észre fogom-e venni mikor kell elindulni a kórházba! Elsö babát várom és nemtudom milyenek ezek a fájások!
2009. ápr. 29. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:

szia!

Én is 36 hetes vagyok:) tudom , hogy elméletileg már 90%ban életképes lenne a babó , ha most születne ; de "szurkolok" , hogy még legalább 2-3 hétig bírja odabent...:) Falatka, de még nem olyan párnás. Hadd hízzon még:)egyébként gondolom a magzatvíz elindulása elég látványos "folyamat" lesz; én erre alapozok....:D

De ha már te is hasonló cipőben jársz , nem visszakérdezni szeretnék de a te babód is kevesebbet mozgolódik mostanában?

2009. ápr. 29. 09:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Én nem vettem észre,hogy kevesebbet mocorogna:)! Sőőt éjjel is alig hagyott aludni! Vannak napjai mikor kicsit lustább és ébreszteni kell de valamikor meg úgy beindul hogy sokszor ugy érzem,hogy mindjárt kiugrik a pocimbol:D!

Neked keményedik már a pocakod? Jövöhéten megyek nögyógyászhoz kiváncsi leszk,hogy a méhszájam még zárt-e,mert kérdezte az uh-s doki,hogy mikor látott nögyógyász és hogy kb. 3 kg-os most a kisfiam:)!

Nálatok kisfiú vagy kislány lesz?

2009. ápr. 29. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok,a szüléstől én sem félek,szerintem akkor fogok beparázni amikor már itt az idő,az miatt hogy minden rendben legyen én is aggódom,enyém elég sokat mocorog,szerintem azt biztos észrevesszük ha el kell indulni,sőt néha attól félek hogy már akkor is be fogok menni amikor még nem is kéne.Első babás 37 hetes
2009. ápr. 29. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

én is "mindennapos" vagyok már, a dokim szerint 1 hetet még mindenképpen ki kell húznunk, utána bármikor jöhet a picur (aki nem is olyan picur).

Izgatott vagyok, de nem félek én sem, kicsit már kapkodok is, hogy minden meglegyen, mire a pici megérkezik. Nagyon várom már, hogy a karomban tartsam a kislányomat:) Ugyanakkor szurkolok, hogy egy kicsit még bírjuk így egyben, mert jobb neki, ha tovább van bent:) Hadd növögessen és érjen még a szentem:)

Kitartást mindenkinek!!

2009. ápr. 29. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok:)

A pocim elég kemény , de ez már egy jóideje így van; úgy látszik ez alkati kérdés is.A babókám fejvégű, és elég lent van , de még azért jókat trappolok vele ide -oda:)Kisfiú lesz egyébként :) A mozgolódást lehet rosszul fogalmaztam , én is érzem , hogy mozog (most is); de ezek a mozgások már olyan lassabbak de ugyanakkor erősebbek is...Na, mindegy, hajrá kismamik, csak észrevesszük, ha startra kész állapotba kerül a baba...:)

2009. ápr. 29. 10:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is első babás vagyok, hétfőn a dokitól úgy búcsúztunk el, bármi van, inkább menjünk be potyára a kórházba, meg szóljunk neki is. De remélem, még két-három hetet egyben leszünk. Teljesen zárt vagyok, bár lassan majd elkezdem a teát inni. Nekem 2650 grammra saccolta a babót a doki.

A szüléstől nem félek, én is inkább attól, hogy mi van, ha egyedül vagyok itthon, mikor beindulnak a dolgok. Persze, riasztom a férjem, de izgulok, hogy inkább este/éjjel kezdődjenek az izgalmak.

Amúgy rettentő jól érzem most magam, bár nehéz a poci, de mehetnékem van, élvezem a jóidőt, sétálok, nézelődök. Minden nap beszlgetek a törpémmel, hogy minden rendben lesz, nagyon szeretjük és várjuk őt. Sokat mocorog, főleg este és kora hajnalban indul be, de inkább nyomkodásnak érzem, mint rugdosásnak.

Boldog babavárást!

36 heteske

2009. ápr. 29. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok! én is izgultam a vége felé de mikor odaértem a kórházba bepánikoltam de mint utólag kiderült nem volt rá okom 1 óra múlva kint volt a baba.minden rendben volt vele.boldog babavárást nektek
2009. ápr. 29. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudtam mi lesz, utolsó napokban azt mondta a férjem kibírhatatlan voltam!!De mikor elkezdődtek a fájások és bemententünk a kórházba teljes nyuggodság töltött el! És a fájásokat,ami egyre hosszabb és erősebb volt csendben tűrtem!:)

8 hós babuci anyucija

2009. ápr. 29. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!