Tényleg ennyire fenyeget a koraszülés veszélye? Folytatás lent.
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, 24 hetes vizsgálaton. A baba szépen fejlődik, minden rendben vele, csakhogy azt mondta a dokim, h. a méhszájam 2100-ra rövidült, és ekkora terhességnél, még a 3000-es méhszáj a "normális". Azt mondta, h. koraszülés veszélye fent áll ebben az esetben. Most már 2 hetente mennem kell vizsgálatra, és a befekvéssel is "ijesztget" a dokim. Tényleg ekkora lenne a baj?2012. aug. 9. 16:19
11/15 anonim válasza:
Ne ijesztgessétek már szegényt.Vannak pozitív példák is.Miért kell még jobban hergelni?!
12/15 A kérdező kommentje:
A nagyszülők még "fiatalok" mindenki dolgozik, szabadságuk nincs. Ráadásul az anyukám olyasféle jutalékos rendszerbe dolgozik, ha nem dolgozik, akár egy hetet, kiesik a jövedelem. Ha bekerülök a kórházba, magánbölcsibe fogjuk adni. A településünkön nincs bölcsi, így más városba fogják a szüleim reggel este vinni, hozni. CSak ez a megoldás jöhet jelenleg szóba. Remélem azért nem lesz semmi baj.:) 2 hét múlva vissza orvoshoz, és azt mondta, ha romlanak az értékek, csak akkor fektet be a kórházba.
2012. aug. 11. 09:58
14/15 anonim válasza:
Szia!Ez engem is érdekel,remélem még egyben vagytok!:)
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Jó régi kérdés már. :) végül 36 hetesen befeküdtem a kórházban, és benn is maradtam. 39+5 hétre szültem indítással. Jelenleg a kisfiaim 7.5 ill. 5.5 évesek. :) próbálkozunk a kistesóval. Hogy rohan az idő!
2018. júl. 2. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!