26 hetes iker koraszülés. A két magzatnak egy méhlepénye volt, fele idő alatt felélték. Észre kellett volna vennie a dokinak?
Őszinte részvétem !!!
:(
sztem igen forduljatok igazságügyi orvosszakértőhöz a papírokkal ha van erőtök hozzá.
Igazából már teljesen lényegtelen, nem most történt a dolog, hanem 20éve az édesanyámmal. Halva született mindkét baba, és ugye akkoriban a 26. hét még reménytelen volt. Gondolom az UH technológia is fejletlenebb volt.
De ha most történne ilyen, akkor már látnák, ugye?
Akkoriban esélytelen volt, hogy észrevegyék?
sztem akkor még igen . de akkor is tragédia .
persze elévült és ma már megmenthetők lennének de keressetek fel egy nőgyógyászt aki mondjuk idősebb ismeri a viszonyokat . azt tudom hogy 30 éve még biztos nem tudták volna látni nem olyan volt a technikai fejlettség .
és lehet igen hogy orvos vétett .
Egypetéjű ikrek közös méhlepényen osztoznak.
A közös méhlepény miatt előfordul hogy az egyik magzat több tápanyaghoz jut mint a másik, így az egyik nagyobb lesz, viszont ezáltal hogy több jut az egyiknek a tápanyagból a másik torzulással is születhet.
Esetleg előfordul összenövés mert nem válnak teljesen ketté, és ezáltal bekövetkezhet koraszülés.
A legtöbb kockázat az egy méhlepényen osztózóknál fordul elő , sajnos az orvosok sem mindenhatóak.
A legnagyobb veszélyt az ikerterhesség jelenti, bármikor kialakulhat szövődmény és vetélés.
sajnos azt nem tudom hogy meg lehetett volna-e még menteni őket.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!