Iker fiúknak milyen nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Már ötször átnéztem a magyar utónév könyvet, de egyszerűen olyan bugyuta fiú nevek vannak, hogy nem tudok választani. nem akarok túl régieset Pl: Józsi, Laci, de Hosearmandót sem. valamit a kettő között? Tippek?2012. máj. 26. 19:07
1/28 anonim válasza:
(mi köze a névadásnak ahhoz, hogy ikrek?)
2/28 anonim válasza:
Márk, Máté
Erik, Kevin
Dávid, Dominik
nekem ezek nagyon tetszenének
Erik és Kevin a kedvencem :D
3/28 anonim válasza:
Zéta-Zalán
Domonkos-Donát
Zsombor-Zsolt
Gerald-Gilbert
5/28 anonim válasza:
Gergő, Márton, Márk, Levente, Botond, Bálint, Kolos, Balázs, Nándor, Benedek. Ezek jók szerintem.
7/28 anonim válasza:
Nekem is iker fiaim vannak.
A nevük. Dániel és Rajmund..Már 21 évesek..:D
8/28 A kérdező kommentje:
Koszi azoknak akik erdemleges valaszt adtak! tenyleg jo nevek! aki meg nem tud a kerdesre felelni az minek ir??? szamomra ez 1nagy kerdes!
2012. máj. 26. 19:23
9/28 anonim válasza:
A család iker fiainak a neve: Benjamin, és Dániel
10/28 anonim válasza:
Róbert, Marcell, Péter, Gergely, Roland, Patrik, Árpád, Ádám, Mátyás, Attila, Richárd,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!