Iker fiúknak milyen nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Már ötször átnéztem a magyar utónév könyvet, de egyszerűen olyan bugyuta fiú nevek vannak, hogy nem tudok választani. nem akarok túl régieset Pl: Józsi, Laci, de Hosearmandót sem. valamit a kettő között? Tippek?2012. máj. 26. 19:07
21/28 anonim válasza:
Az én ikreim neve Levente és Zsombor. Levinek becézzük ill. Zsombinak, Zsöminek:)
22/28 anonim válasza:
Mi a Kristóf, Levente és Zalán nevet adtuk az ikreinknek. Direkt nem akartunk azonos kezdőbetűs neveket.
23/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon köszi az ötleteket! Tetszenek! :) Még nem tudjuk, de hamarosan eldöntjük és akkor megírom nektek a nevüket! :) Kedves tegnap 19:22, nem tudom ki pontozott le, de én zöld kezet adtam neked is, mint mindenkinek aki adott tippeket! :) szerintem szép neveket adtál a 21 éves fiaidnak! Gratulálok hozzájuk! A lepontozókkal pedig ne foglalkozz! További szép napot mindenkinek!! Köszi még egyszer!
2012. máj. 27. 06:19
24/28 anonim válasza:
Káin és Ábel... :) Jó, csak vicc!
Móric-Lőrinc
Ferenc-Ferdinánd
Kolos-Milos
Samu-Soma
Damján-Milán (ismerősök)
Noel-Noé
Örs-Leó
Konrád-Albert
Bánk-Bende
Vince-Bence
És egy nagyon vicces, csak úgy:
Vitéz és Dalia
Sikere névválasztás és boldog babavárást!
25/28 anonim válasza:
Bálint és Dániel
Ákos és Boton
Dénes és Kornél
Viktor és Kristóf
Márton és Gábor
Ágoston és Áron
Ábel és Zalán
Olivér és Levente
26/28 anonim válasza:
az én ikerfiaimat Ádámnak és Dávidnak hívják
27/28 anonim válasza:
Mi ikrek vagyunk- lányok, de ha fiuk lettünk volna Edmund és Rajmund nevet kaptuk volna! :) (valaki írta is)4
Ha lehet, ne legyen a kezdőbetű egyforma, nem kell nagyon összecsengő nevet adni, mivel ikrek így is sokan fogják őket keverni.
De végülis azt válasszátok, ami tetszik! :)
Én Fülöp-Lehel nevet adnék.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!