Amniocentézis? Koraszülés?
A doki nem tudja megállapítani hogy mikor fogok szülni, menstruációm, rendben van sosem volt panaszom. 2 időpontja van, az egyik október vége a másik augusztus. Nem mindegy hogy mikor születik ezek nem 1-2 nap különbségek. A doki csinált amniot minden oké, mivel nem tudja hány hetes vagyok AFP-t sem csinálták meg! A többi orvos sem tudja eldönteni, a baba méretét nézve is ugyanez a 2 időpont lépne fel. Ezt nem telejsen értem... 5 orvásnál jártam mindegyik hasonlót mondd....készüljek fel augusztusban de feltételezhetően koraszülött lesz, de ha nem akkor októberig van idő.. Csak h ez nem igy működik, hogy több hónapig haptákba állok, jó volna tudnom hogy mikor készüljek fel, hogy tudjam h talán most kell indulni.
Véleméyn?
Végig volt/ van menstruációm! Talp: 5 mm
Végtagok rendben
nuha: 1,7mm ez is rendben
2,8mm a fej átmérő ????? kevés
orrcsontra kérdőjelet irtak
szívműkődés szabályos
Az nem 28 mm-es buksi? Mert a 2,8 mm lényegében nem értékelhető egy 1,7-es tarkóredőhöz, tehát itt valami elírás lesz. 14 hetes egyébként jelenleg ilyen méretek alapján, a "talp" mérettel nem tudok mit kezdeni, tekintve, hogy ilyet nem mérnek sehol.
Azért furcsa, mert ha tarkóredőt tudott mérni, az egy abszolút objektív pont lenne a kiíráshoz.
Nem írtam el, több ilyen papirom van több orvostól....Viszont! A hasam hatalmas.....nemét senki nem tudja......
kezeltek egy db-ig daganattal, de aztán látták, hogy ő egy kisember
nem tudom mi lesz így élőben....4d-sem mutatott ki rendes emberi alakot!
nem értem
Akkor vizsgálj meg ha kételkedsz, bár én meg abban hogy orvos vagy!
Ilyenkor javában nyomják a műszakot, feltéve ha nem benntalvósat ügyelt előző éjszaka......
én meg nővér vagyok, aki betegszabin van.
én szülésznő vagyok már 20 éve, de én sem hiszem,hogy van ilyen, főleg nem azt, hogy két hónap eltéréssel mondjanak szülésre időpontot
????????????????? érdekes
Én kismama vagyok 38 hetes, az ide írogatók többségéhez hasonlóan, ebből kifolyólag éppen itthon. Segíteni akartam, mert valóban elképzelhetetlennek érzem a leírtak, mert ilyen ultrahang lelettel én még nem találkoztam (talpméret???). Ne haragudj érte.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!