Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentézis? Koraszülés?

Amniocentézis? Koraszülés?

Figyelt kérdés

A doki nem tudja megállapítani hogy mikor fogok szülni, menstruációm, rendben van sosem volt panaszom. 2 időpontja van, az egyik október vége a másik augusztus. Nem mindegy hogy mikor születik ezek nem 1-2 nap különbségek. A doki csinált amniot minden oké, mivel nem tudja hány hetes vagyok AFP-t sem csinálták meg! A többi orvos sem tudja eldönteni, a baba méretét nézve is ugyanez a 2 időpont lépne fel. Ezt nem telejsen értem... 5 orvásnál jártam mindegyik hasonlót mondd....készüljek fel augusztusban de feltételezhetően koraszülött lesz, de ha nem akkor októberig van idő.. Csak h ez nem igy működik, hogy több hónapig haptákba állok, jó volna tudnom hogy mikor készüljek fel, hogy tudjam h talán most kell indulni.

Véleméyn?

2012. ápr. 25. 10:36
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
????? Mikor menstruáltál utoljára??? És mekkora a baba??? Ez nagyon furcsa nekem.
2012. ápr. 25. 10:40
 2/35 A kérdező kommentje:

Végig volt/ van menstruációm! Talp: 5 mm

Végtagok rendben

nuha: 1,7mm ez is rendben

2,8mm a fej átmérő ????? kevés

orrcsontra kérdőjelet irtak

szívműkődés szabályos

2012. ápr. 25. 10:48
 3/35 anonim ***** válasza:

Az nem 28 mm-es buksi? Mert a 2,8 mm lényegében nem értékelhető egy 1,7-es tarkóredőhöz, tehát itt valami elírás lesz. 14 hetes egyébként jelenleg ilyen méretek alapján, a "talp" mérettel nem tudok mit kezdeni, tekintve, hogy ilyet nem mérnek sehol.

Azért furcsa, mert ha tarkóredőt tudott mérni, az egy abszolút objektív pont lenne a kiíráshoz.

2012. ápr. 25. 10:52
 4/35 A kérdező kommentje:

Nem írtam el, több ilyen papirom van több orvostól....Viszont! A hasam hatalmas.....nemét senki nem tudja......

kezeltek egy db-ig daganattal, de aztán látták, hogy ő egy kisember

nem tudom mi lesz így élőben....4d-sem mutatott ki rendes emberi alakot!

nem értem

2012. ápr. 25. 11:07
 5/35 anonim ***** válasza:
Hát... Ne haragudj, de én ezt orvosként egyszerűen csak nem hiszem el.
2012. ápr. 25. 11:10
 6/35 anonim ***** válasza:
Azt is megmondom miért: a hasad nem lehet hatalmas egy ilyen méretekkel bíró embriótól, a daganat ultrahangon jól elhatárolható, és ilyen esetben nincs orvos, aki annyival elintézi, hogy majd vagy októberben vagy augusztusban szülsz egyet.
2012. ápr. 25. 11:12
 7/35 A kérdező kommentje:

Akkor vizsgálj meg ha kételkedsz, bár én meg abban hogy orvos vagy!

Ilyenkor javában nyomják a műszakot, feltéve ha nem benntalvósat ügyelt előző éjszaka......

én meg nővér vagyok, aki betegszabin van.

2012. ápr. 25. 11:19
 8/35 anonim ***** válasza:

én szülésznő vagyok már 20 éve, de én sem hiszem,hogy van ilyen, főleg nem azt, hogy két hónap eltéréssel mondjanak szülésre időpontot

????????????????? érdekes

2012. ápr. 25. 11:24
 9/35 anonim ***** válasza:
Ez nekem, laikusnak is nagyon furcsa. Csinált az orvos amniot. Mégis, mikor? Hány hetesnek saccolt akkor? Nekem kicsit olyan,mintha nem lenne minden oké a babával. Nem tudtak orrcsontot nézni? Biztos, hogy az orvos egyáltalán amniot csinál? Mert azt csak úgy nem csinálgatnak.
2012. ápr. 25. 11:25
 10/35 anonim ***** válasza:

Én kismama vagyok 38 hetes, az ide írogatók többségéhez hasonlóan, ebből kifolyólag éppen itthon. Segíteni akartam, mert valóban elképzelhetetlennek érzem a leírtak, mert ilyen ultrahang lelettel én még nem találkoztam (talpméret???). Ne haragudj érte.

Szép napot!

2012. ápr. 25. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!