A doki nem tudja megállapítani hogy mikor fogok szülni, menstruációm, rendben van sosem volt panaszom. 2 időpontja van, az egyik október vége a másik augusztus. Nem mindegy hogy mikor születik ezek nem 1-2 nap különbségek. A doki csinált amniot minden oké, mivel nem tudja hány hetes vagyok AFP-t sem csinálták meg! A többi orvos sem tudja eldönteni, a baba méretét nézve is ugyanez a 2 időpont lépne fel. Ezt nem telejsen értem... 5 orvásnál jártam mindegyik hasonlót mondd....készüljek fel augusztusban de feltételezhetően koraszülött lesz, de ha nem akkor októberig van idő.. Csak h ez nem igy működik, hogy több hónapig haptákba állok, jó volna tudnom hogy mikor készüljek fel, hogy tudjam h talán most kell indulni.
Tudom mi az amnio! Ha te állítod h "orvos "vagy és csak az észt tudod osztani miért nem ajánlod fel hogy megvizsgálsz? és hátha te többet tudsz mint a többi 5 orvos!
2012. ápr. 25. 11:27
12/35 anonim válasza:
UH-val azért ma már elég biztosan szokták megmondani a baba korát. Ha meg nem tudják én elgondolkodnék...
2012. ápr. 25. 11:27
13/35 anonim válasza:
(Amniot meg így a vakvilágba egyetlen szakember sem csinál, ha a kételkedésnél tartunk. No mindegy.)
2012. ápr. 25. 11:28
14/35 A kérdező kommentje:
38 hkismama! segitséget elfogadom mindenkitől de azt hogy ha segitséget kérek , és megcáfolják a valós méreteket és csak baszogatnak erre nincs szükségem! privit irj és beszélóünk
munkanélküli ál orvosok kiméljetek
2012. ápr. 25. 11:29
15/35 anonim válasza:
Kedves kérdező, valóban orvos vagyok, ismétlem: 38 hetes kismama. :) Nem tisztem interneten senkit vizsgálgatni, és ne haragudj, de nem is akarlak. Keress fel valamilyen komolyabb magzati diagnosztikával foglalkozó központot, mert kizártnak tartom, hogy egy 2,8 mm-esnek mért fej és egy 5 mm-esnek mért talp (???) után egy orvos annyit mond, hogy valamikor szülni fogsz. Ennyit tudok segíteni itt gyakori kérdéseken, és azt hiszem, mindent megtettem, amit tenni szerettem volna. Ha pedig hiszel az öt orvosnak, akkor ne faggass másokat. Ilyen tapasztalatokkal rendelkező kismama itt nem lesz, mert ilyen -tartom magam ehhez- szimplán lehetetlen.
2012. ápr. 25. 11:31
16/35 anonim válasza:
Az amniocentézisben azért kételkedem, mert a 18. hétnél előbb nem szokták megcsinálni és egy hónap amíg meg van az eredmény. Nem lehet, hogy korionboholy mintavétel volt? Bocsánat, ha bántásnak érzed. Segíteni, itt nem igazán fog tudni senki. Ha az értékek ilyenek, akkor szerintem valami nagy gáz van. Esetleg nem merik neked megmondani.
2012. ápr. 25. 11:34
17/35 A kérdező kommentje:
amnio volt, eügyis vagyok énis. Tudom nagyon jól hogy baj van, felkeretem orvosokat, központokat! Senki semmit sem tud, anyagilag így elég rosszul jártam, és nem tudom hogy mit tegyek, ezért próbálkoztam ide irni! Köszönöm azoknak akik normális módon privátban segitenek!
2012. ápr. 25. 11:39
18/35 anonim válasza:
De kedves kérdező, én most már az összes lelkiismeretemet idetéve kérdezem, mit fogunk tudni itt segíteni??? Ha valóban ezek a leleteid, sürgősen fordulj valahova, ahol erre nem csak azt mondják, hogy majd szülsz, mert ez sokkal komolyabb dolog ettől!!!
Az orvos kismama voltam
2012. ápr. 25. 11:40
19/35 A kérdező kommentje:
mondd meg mégis hova forduljak....mindenhol voltam ahol lehet egész napom abból áll h megyek megyek h kideritsem mi a probléma....
2012. ápr. 25. 11:44
20/35 anonim válasza:
Azért az döbbentő hogy 5 orvos nem ad megfelelő tájékoztatást neked(ha a legrosszabb akkor is kötelességük)ráadásul "kolléga" vagy,hanem,felteszik a kezüket hogy lesz ami lesz?Ha egyedi ritka szélsőséges esettel találkoznak,nem "kutakodnak",vizsgálódnak tovább?Ez lehetséges?Kétségek közt hagynak így egy kismamát?5 orvos?....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!