Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentézis? Koraszülés?

Amniocentézis? Koraszülés?

Figyelt kérdés

A doki nem tudja megállapítani hogy mikor fogok szülni, menstruációm, rendben van sosem volt panaszom. 2 időpontja van, az egyik október vége a másik augusztus. Nem mindegy hogy mikor születik ezek nem 1-2 nap különbségek. A doki csinált amniot minden oké, mivel nem tudja hány hetes vagyok AFP-t sem csinálták meg! A többi orvos sem tudja eldönteni, a baba méretét nézve is ugyanez a 2 időpont lépne fel. Ezt nem telejsen értem... 5 orvásnál jártam mindegyik hasonlót mondd....készüljek fel augusztusban de feltételezhetően koraszülött lesz, de ha nem akkor októberig van idő.. Csak h ez nem igy működik, hogy több hónapig haptákba állok, jó volna tudnom hogy mikor készüljek fel, hogy tudjam h talán most kell indulni.

Véleméyn?

2012. ápr. 25. 10:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Itt valami baj lehet,ha ennyire nem nyilatkoznak.

De mondd már mikor volt az utolsó menszid?

Nekem 13 hetesen volt a 28 mm a feje.

A papírjaidra mit írtak?

Mert szóban lehet viccelődtek az augusztussal....

A korionboholy vételt csinálják ilyen korán.

Miért kellett neked ezt elvégezni? Mi indokolta?

Furcsa egy eset ,még nem hallottam ilyet?!

2012. ápr. 25. 12:10
 22/35 anonim ***** válasza:
20 vagyok. ORVOSOK NEM MERNEK(!!!) TÁJÉKOZTATÁST ADNI,ha esetleg baj van??? Bocsánat hogy itt "döbbentkedem",de ez hihetetlen!
2012. ápr. 25. 12:16
 23/35 anonim ***** válasza:

Ismét az orvos kismama.

Olyan, hogy nem mernek tájékoztatást adni nincsen, sőt, büntetőjogi felelősségük is van ebben a tekintetben: mindenről, azonnal tájékoztatniuk KELL. Mint ahogy olyan sem, hogy egy ilyen esetre azt mondják, hogy augusztusban majd megszületik.

2012. ápr. 25. 12:22
 24/35 anonim ***** válasza:
Szerintem ők cseszték el a babát amikor daganattal kezelték, csak hát ugye az a bizonyos mundér...
2012. ápr. 25. 12:34
 25/35 anonim ***** válasza:

Jaj kedves utolsó, ne beszéljünk már butaságokat.

Írtam a kérdezőnek privát üzenetet, amelyben felajánlottam neki a segítségemet. Semmilyen válasz nem érkezett, a kérdés és a leírtak tele vannak ellentmondásokkal, tehát én innentől részemről azt hiszem, hogy ez nem hihető történet.

Az orvos km

2012. ápr. 25. 12:45
 26/35 anonim ***** válasza:
Remélem orvos kismama, te tudsz majd segíteni. Te lehet, hogy abból indulsz ki, hogy te és a férjed milyenek vagytok. Az orvosok sem mind egyformák. Sajnos létezik, hogy takarják egymás hibáit. Remélem, hogy nem erről van szó. Bízom benn, hogy csak valami banális félreértés.A legjobb az lenne, ha a kérdés nem lenne valós. Csak hát egyre kevesebb esélyét látom ennek.
2012. ápr. 25. 12:51
 27/35 anonim ***** válasza:
Ismerem ennek a társadalomnak ezt a vonatkozását, amelynek egyébként meg van a magyarázata. És megmondom őszintén, kifejezetten nyugtalanít a kérdés. A talpméret a legárulkodóbb, ezt én semmilyen MSZNUT protokoll szerinti szűrésben nem láttam még, kizártnak tartom, hogy valós leletről legyen szó. Ha nincs igazam, akkor nem tudom hova tenni a dolgot...
2012. ápr. 25. 12:54
 28/35 anonim ***** válasza:

Érdekes eset... A talphoz tudok szólni, 2x voltunk 4D-n, és bizony mindkétszer lemérték a talpát. De már 14 hetesen is 15 mm-es volt.

Megértem, hogy nem tudják eldönteni a szülési dátumot, hiszen minden mérete más-más kornak felel meg, és sajnos igen nagy különbség van ezekben a dátumokban.

Szívből remélem, hogy a kérdés kamu, de ha mégsem, kedves kérdező, azt hiszem sokkal több és szívélyesebb választ kapnál, ha linkelnél képet a 4D UH-ról, és a leleteidről.

2012. ápr. 25. 13:25
 29/35 anonim ***** válasza:
(Megkérdezhetem, hogy hol mérték le a talpát? :) Komolyan, eddig soha nem hallottam, pedig az ország egyik legnagyobb klinikáján vagyok! Akár privátban is, ha ide nem szeretnéd leírni... Most már lassan ott járok, hogy felhívok egy szonográfust... :D)
2012. ápr. 25. 13:29
 30/35 anonim ***** válasza:

Persze, itt vannak a képek is.. :D

4D Genesisben mérték le, a méret a jobb alsó sarokban van.

20 hetes talpi (3,06 cm): [link]

14 hetes talpi (1,59 cm): [link]

Nem gondoltam, hogy ez ekkora különlegesség, lemérték ám a kukiját is... :P

36 hkm

2012. ápr. 25. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!